Alte restricții pe Drumul de Centură

Alte restricții pe Drumul de Centură
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Consiliul Județean Galați anunță că, începând de joi, 20 mai 2021, se restricţionează traficul pe sensul de mers către Viaduct (pe ambele benzi de circulaţie ale sensului), între strada Constantin Levaditti şi Bulrom Gas SRL, pe o lungime de aproximativ 200 de metri.

Traficul în zona respectivă se va desfăşura pe câte o bandă de mers de pe celălalt sens de circulaţie.

Restricţiile de trafic sunt necesare pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a podului care trece peste conductele de termoficare.

Pentru buna desfăşurare a circulaţiei rutiere, toţi participanţii la trafic sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră instituită, cu scuzele de rigoare ale instituției pentru disconfortul creat.

Citit 3415 ori Ultima modificare Joi, 20 Mai 2021 17:36

3 comentarii

 • postat de Marius
  Joi, 20 Mai 2021 11:27
  5.2.205.***
  La Primarie, avem capete patrate. Intersectia de la General este inca nefunctionala, Siderurgistilor este adevarata aventura si acum inchid si asa zisa centura! Din aceste cauze, Tiglina 3 este sufocata iar la rondoul din Tiglina mai mult se sta deoarece tot traficul se descarca pe acolo.
  Stiti cumva dlor de la Primarie ce inseamna Managementul traficului rutier!?
  Daca nu plecati si lasati pe altii cu experienta!
  0
  4
  Raportează
 • postat de Terente...de la Galati
  Joi, 20 Mai 2021 09:58
  86.34.180.***
  Drumul de centura va rezolva problema. Nu problema noastra, a celor ce se chinuie zilnic , pierzand timpul in traficul facut varza de mai marii urbei. Va rezolva problema saracirii firmelor abonate la banul public, ca noua nu ne va fi util cu absolut nimic . Anomalia existenta deja, din constructia veche, in care de la 4 benzi se ingusteaza la 2, va fi inlaturata prin acest mult trambitat proiect. Cei cca. 500 m largiti , la care autoritatile istorice se screm de 40 de ani, nu vor fi nimic altceva decat "fitilul" aprins spre constructia unui pod, fara absolut nici o utilitate practica, decat aceea ca masinile vor trece pe deasupra si nu pe dedesubt ca pana acum, din dreptul talciocului si pana la intersectia "centurii" cu prelungirea Tecuci.
  Proiect aiurea!
  0
  2
  Raportează
 • postat de paloma
  Miercuri, 19 Mai 2021 23:26
  5.13.164.***
  Cu drumul de centura ce se aude ??? Trece vara si nu se vede nicio miscare ??? O fi fost praf in ochi pentru alegeri ???
  4
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.