Lucrări la infrastructura rutieră din județ

Lucrări la infrastructura rutieră din județ
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pe final de vară, se modernizează complet cu bani europeni zeci de kilometri de drum județean, pe rutele Ivești - Călmățui - Grivița, DN 24D - Rădești - Cruceanu - Berești - Berești-Meria - Slivna - Gănești și Corod - Nicopole - Fundeanu - Drăgușeni - DN 24D. Totodată, președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, a precizat că se lucrează cu fonduri proprii pe mai multe tronsoane de drum, între Vișina și Buciumeni, în zona localității Jorăști, între Vizurești și Tecucelu Sec, dar și între Lungești și limita cu județul Vaslui.

Alte intervenții în infrastructura rutieră județeană au loc, potrivit aceleiași surse, la Grivița, unde se lucrează la amenajarea podețelor de acces în gospodării, dar și în zona podului de la Pechea, unde se lucrează la amenajarea a peste 300 de metri din albia pârâului care trece prin localitate. În paralel, se curăță vegetația pe DJ 255, între Pechea și Rediu.

"De la începutul acestui an, s-a intervenit pentru îndepărtarea vegetației de pe marginea drumurilor judeţene pe aproape 400 de kilometri și s-a finalizat refacerea a peste 180 de borne kilometrice", a adăugat Costel Fotea.

Citit 1731 ori Ultima modificare Joi, 26 August 2021 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.