USR: „PSD, PNL și președintele Iohannis riscă banii din PNRR”

USR: „PSD, PNL și președintele Iohannis riscă banii din PNRR”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

USR acuză coaliţia de guvernare că nu a îndeplinit jalonul PNRR privind reducerea cheltuielilor cu pensiile speciale şi susţine că proiectul pus în dezbatere de Ministerul Muncii este "conceput clar neconstituţional, prin care sunt salvate pensiile speciale", în timp ce proiectele USR de eliminare a acestora sunt "blocate în Parlament".

"PSD, PNL şi preşedintele Iohannis îşi bat joc, încă o dată, de români şi riscă banii din PNRR doar ca să-i apere pe privilegiaţi. Sunt mai puţin de cinci zile până se încheie anul 2022 şi Guvernul PSD-PNL nu a îndeplinit jalonul PNRR privind reducerea cheltuielilor cu pensiile speciale", a afirmat Cătălin Drulă, preşedintele USR.

Drulă mai afirmă că ministrul Muncii minte când pretinde că, în urma unei amânări agreate, Guvernul PSD-PNL trebuie doar să trimită Parlamentului proiectul de lege privind reforma pensiilor speciale. "Ministrul Muncii, Marius Budăi, pretinde în spaţiul public că, în urma unei amânări agreate, Guvernul trebuie până la finalul anului doar să trimită Parlamentului proiectul de lege privind reforma pensiilor speciale, dar nu există şi o confirmare a declaraţiilor sale", potrivit USR.

Citit 1283 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Decembrie 2022 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.