BILA ALBĂ - BILA NEAGRĂ: "Să nu crezi ce-ţi spun acum/ Vorbele-mi sunt vânt nebun"

BILA ALBĂ - BILA NEAGRĂ: "Să nu crezi ce-ţi spun acum/ Vorbele-mi sunt vânt nebun"
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Bila albă pentru demersurile de începere a realizării a noului sediu Primăriei. Iată că, după ani de zile de când imobilul unde are Primăria sediul a fost retrocedat, după ce s-a vehiculat şi ideea ca instituţia să îşi mute sediul în Hotelul Faleza (înainte de preluarea şi refacerea acestuia), Galaţiul va avea, în sfârşit, un sediu pentru administraţia publică locală. Lucrările de salubrizare şi de pregătire a terenului au început, urmând ca SC Tancrad SRL, susţinută tehnico-profesional pe Grupo Empresarial Magenta SA din Spania şi de cinci subcontractanţi, să înceapă ridicarea noului imobil. Asta, după ce, fireşte, vor fi obţinute şi toate avizele şi autorizaţia de construcţie.

Bila neagră pentru promisiunile neonorate şi pentru vorbe goale în ceea ce priveşte reînceperea furnizării apei calde către populaţie. Gălăţenii au rămas de luni bune fără apă caldă, dar municipalitatea şi Electrocentrale s-au împotmolit în faza de discuţii. Nu s-au pregătit deloc să evite această situaţie, chiar dacă ştiau de mult timp că riscul ca gălăţenii să rămână fără apă caldă era aproape iminent. Iminentul s-a produs şi ei tot nu au găsit soluţii. Chiar dacă au existat „nenumărate discuţii” între reprezentanţii CET şi cei ai municipalităţii, pe această temă, nimeni nu poate spune cu certitudine când gălăţenii vor putea din nou face duş cu apă caldă, nu la lighean cu apă încălzită la aragaz sau cu apă rece. Chiar dacă Combinatul este dispus să vină în sprijinul populaţiei cu abur, se pare că totul nu este decât la nivel de discuţii, înţelegerea întârziind să apară.

CITEŞTE ŞI: Galaţiul se scufundă, un parc plutitor, vă rog!

Citit 24999 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iulie 2015 17:24

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul
  Luni, 06 Iulie 2015 20:32
  82.78.12.***
  Multumesc, dar NU MAI AM NEVOIE DE SERVICIILE PROASTE SI SCUMPE ALE LUI PAPA TERM... AKA CALCO... GAL LA VALE!
  Adica ma pun sa-mi fac dosar cu proiect unde-mi pun eu caloriferele, dar cand m-au lasat fara caldura nu m-au intrebat cu ce ma incalzesc???
  Trebuie sa i le arunc in cap lui cal de minge si consilierilor lui si peste masinile si vilele din banii FURATI pe proiecte fantastice gen TUNEL, STADION, CONSOLIDARE FALEZA, TROTOARE INCALZITE SUFLETESTE, PASARELE DE LA CEI CU PASARELE LA CAP... CONTINUI? (...)! LA BRUTARIE VA E LOCUL!
  27
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.