LOCURI DE MUNCĂ disponibile în spaţiul european
Foto: Sursa foto: Internet

LOCURI DE MUNCĂ disponibile în spaţiul european
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Doar 257 de locuri de muncă sunt vacante în Spaţiul Economic European, prin intermediul agenţiei EURES, cele mai multe fiind oferite de Germania, Marea Britanie şi Suedia.

Dacă cele 63 de posturi din Germania sunt variate, şomerii având posibilitatea să se angajeze ori ca lucrător în hotel, poştaş, bucătar, ori ca lăcătuş mecanic, Marea Britanie pune accent pe personal medical, în speţă pe îngrijitorii de persoane la domiciliu, posturi disponibile până la finalul lunii iunie.

Şomerii absolvenţi de studii superioare pot opta pentru un post de inginer electrician (6), inginer mecanic (8), asistent medical sau lector superior în criminalistica digitală, toate disponibile în Germania.

În ceea ce priveşte celelalte ţări care oferă locuri de muncă prin EURES, în Spania este disponibil un post de maseur, în Suedia se caută 20 femei de serviciu, 10 mecanici auto, 10 tinichigii auto şi 15 vopsitori auto, în timp ce în Belgia se caută doi operatori producţie-departamentul de ambalare şi doi tehnicieni electricieni.

Persoanele interesate sunt aşteptate la sediul A.J.O.F.M. Galaţi, str. Domnească nr. 191, etaj I, cam.16, de luni până joi, între orele 8,00 - 16,30.

Citit 3934 ori Ultima modificare Luni, 09 Mai 2016 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.