Majorare de capital la ArcelorMittal Galaţi

Majorare de capital la ArcelorMittal Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ArcelorMittal Holdings intenţionează să canalizeze către combinatul din oraşul nostru o sumă importantă de cash. Acest lucru se va face prin majorarea capitalului social al ArcelorMittal Galaţi cu echivalentul în lei a 15 milioane de dolari, se arată într-un anunţ al companiei.

Măsura va fi supusă aprobării Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor, care urmează să aibă loc pe 26 octombrie 2009, pe platforma siderurgică, în sediul administrativ. Reprezentanţii companiei mai arată că majorarea capitalului social ar urma să se facă prin emiterea a 17.631.092 de acţiuni nominative care ar avea fiecare o valoare de 2,5 lei.

Dincolo de aspectele arătate mai sus, foarte important este că în situaţia în care, de la începutul anului, cei de la ArcelorMittal Galaţi au invocat în permanenţă efectele crizei economice, ba chiar au închis capacităţi de producţie motivând că altfel nu ar putea face faţă acestei situaţii, ar putea primi o cantitate importantă de bani lichizi pe care să îi folosească pentru investiţii sau pentru acoperirea unor goluri deja create.

Citit 1337 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.