Verificări ale gărzilor forestiere

Verificări ale gărzilor forestiere
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) îi informează pe potențialii beneficiari că sesiunea de depunere a cererilor de plată din acest an aferentă submăsurii 8.1 „Împăduriri și crearea de suprafețe împădurite” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020 se va desfășura în conformitate cu prevederile OMADR nr. 51/2020. Beneficiarii care au semnat și depus angajamentele la Centrele judeţene/locale ale APIA şi al municipiului Bucureşti pot înființa plantația forestieră în termen de doi ani calendaristici de la semnarea angajamentului.

În vederea asigurării controlului la fața locului, ce se efectuează de către gărzile forestiere, a fost introdusă obligativitatea beneficiarilor de a le anunța în termen de zece zile lucrătoare de la finalizarea lucrărilor de înființare/ împrejmuire/ refacere/ întreținere/ îngrijire.

Totodată, APIA anunță că sesiunea de depunere a cererilor de plată din anul 2020 aferentă submăsurii 15.1 „Plăți pentru angajamente de silvomediu” din cadrul PNDR se va desfășura în conformitate cu prevederile OMADR nr. 53/2020. Beneficiarii ale căror cereri de sprijin au fost selectate pentru finanțare în cadrul sesiunii 2/2019 depun în acest an cereri de plată pentru a solicita sprijinul aferent anului al doilea de angajament, conform celor asumate prin depunerea cererii de sprijin.

Citit 1233 ori Ultima modificare Duminică, 08 Martie 2020 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.