8,4 milioane lei pentru UAT-uri gălățene

8,4 milioane lei pentru UAT-uri gălățene
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Potrivit ultimelor date publicate, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLDPA) a virat circa 8,4 milioane de lei (dintr-un total național de 212 milioane de lei) în conturile a 14 unități administrativ-teritoriale (UAT) gălățene. Acestea au depus solicitări pentru decontarea bunurilor/ serviciilor/ lucrărilor executate pentru obiectivele de investiţii finanţate prin cele două etape ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

"În timp ce stăm în casă și ne protejăm pe noi și pe cei din jur, România continuă, totuși, să muncească. Am virat autorităților locale o sumă importantă de bani în conturi, pentru facturile ce trebuie achitate firmelor care au executat lucrări prin PNDL și au respectat condițiile contractuale. Trecem prin momente dificile din cauza pandemiei, însă trebuie să depunem toate eforturile pentru a construi în continuare în România", a precizat ministrul Ion Ștefan.

Cea mai însemnată alocare a revenit UAT Județul Galați, 3,2 milioane de lei, urmată în acest top de UAT Negrilești, cu 1,3 milioane de lei, și de UAT Berești Meria, cu o decontare de aproximativ 827.000 de lei.

Citit 1212 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2020 22:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.