Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

În această perioadă, Direcția pentru Agricultură Județeană (DAJ) Galați este în plin proces de primire a documentației de la potențialii beneficiari ai Programului Tomate 2020. Este vorba despre schema de ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a produsului tomate în spații protejate. Documentele ce însoțesc cererea de înscriere în program se regăsesc pe website-ul DAJ Galați, la adresa https://dajgalati.ro/informare-programul-tomate-2020/.
Pentru a fi eligibili la acordarea ajutorului de minimis, solicitanții trebuie să îndeplinească cumulativ o serie de condiții. Astfel, suprafața cultivată cu tomate trebuie să fie de minim 1.000 de metri pătrați, iar producția obținută trebuie să fie de cel puțin trei kilograme per metru pătrat. Totodată, cultivatorii trebuie să fie înregistrați în evidențele Registrului Agricol, să dețină registrul de evidență a tratamentelor cu produse de protecție a plantelor și să facă dovada producției realizate prin documente justificative privind comercializarea producției. 
Cererile de înscriere în program se depun până la data de 15 mai inclusiv, prin fax, poștă sau e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar valorificarea producției se face până la 15 iunie 2020.

Citit 1384 ori Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2020 17:42

1 comentariu

  • postat de Cetatean Duminică, 03 Mai 2020 07:40 5.13.195.*** Link la comentariu
    0
    2

    Ca sa ce? Sa-mi vanda rosia cu 25 lei kg iar rosiile aduse din import sant pe taraba la pret de 7lei , diferenta mare

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.