Aproape trei milioane de lei decontate pentru PNDL

Aproape trei milioane de lei decontate pentru PNDL
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a virat, în data de 29 aprilie, 226,5 milioane de lei în conturile unităților administrativ-teritoriale (UAT) care au depus solicitări pentru decontarea bunurilor/serviciilor/lucrărilor executate pentru obiectivele de investiții finanțate prin cele două etape ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Din acest total, aproximativ 2,93 milioane de lei au revenit unui număr de 11 UAT-uri gălățene. Sumele cele mai consistente au fost decontate la nivelul comunelor Șendreni - circa 475.000 de lei și Cuca - aproape 418.000 lei. Altor două unități administrativ-teritoriale de pe raza județului nostru, Rediu și Suhurlui, le-au revenit, fiecăreia, plăți de peste 300.000 de lei. 

"O economie sănătoasă este o economie care continuă și în perioade de criză, iar (...) România trebuie să continue proiectele de investiții și să învețe să trăiască după noile reguli impuse de criza din sănătate", a precizat ministrul lucrărilor publice, Ion Ștefan.

Citit 1737 ori Ultima modificare Duminică, 03 Mai 2020 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.