Federația PRO AGRO cere continuitate la vârful MADR

Federația PRO AGRO cere continuitate la vârful MADR
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Într-o scrisoare deschisă adresată Președintelui României, primită și la redacția cotidianului nostru, Federația Națională PRO AGRO solicită ca, în desemnările ce urmează a fi făcute în structura de conducere a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, să fie urmărite continuitatea parcursului național și european al proiectelor aflate în derulare, stabilitatea și predictibilitatea în ceea ce înseamnă agricultura și industria alimentară românească.

”La acest moment, din cunoștințele noastre, majoritatea proiectelor de importanță strategică sunt deja într-o fază avansată a discuțiilor, inclusiv exercițiul financiar viitor. Este foarte important ca proiectele să fie continuate de o manieră benefică pentru sectorul agro-alimentar din România. Aducem în discuție și bunele practici din Statele Membre ale Uniunii Europene, unde mediul asociativ este consultat la momentul numirii echipelor de conducere (...)”, se mai arată în scrisoarea semnată de Ionel Arion, președintele Federației Naționale PRO AGRO.

Această federație este reprezentativă pentru agricultura, zootehnia și industria alimentară românească, având ca membri un număr de 15 organizații profesionale.

Citit 1211 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Decembrie 2020 02:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.