Șofer din Cluj, băut și fără permis, pe șosea la Galați

Șofer din Cluj, băut și fără permis, pe șosea la Galați
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un bărbat din Cluj Napoca, care nu avea permis de conducere, a crezut că poate conduce în voie, fără să dea de oamenii legii, pe o stradă din Târgu Bujor

Însă, plimbarea a fost de scurtă durată, pentru că, pe 17 ianuarie, șoferul a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție, astfel ieșind la iveală faptul că nu deține permis de conducere. Mai mult, oamenii legii au constatat și că șoferul era băut, având o alcoolemie pentru care polițiștii i-au întocmit dosar penal. „Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor, în timpul unui control efectuat în trafic, au depistat un bărbat, în vârstă de 38 ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada General Eremia Grigorescu, din orașul Târgu Bujor, Galați, fără a deține permis de conducere pentru nicio  categorie de vehicule.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, unde i-au fost prelevate mostre biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, comisar șef Felicia Tudoran.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În aceeași zi, a fost luată măsura preventivă a reținerii conducătorului auto pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în data de 18 ianuarie 2024 să fie înaintată propunerea dispunerii unei măsuri preventive de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

Citit 3432 ori Ultima modificare Joi, 18 Ianuarie 2024 16:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.