Licitaţie fără participanţi la Administraţia Pieţelor pentru peste 20 de spaţii vacante

Licitaţie fără participanţi la Administraţia Pieţelor pentru peste 20 de spaţii vacante
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Administraţia Pieţelor Agroalimentare din Galaţi a scos la licitaţie, vinerea trecută, 22 de spaţii comerciale şi de depozitare în pieţele: Centrală, Ţiglina I, Micro 16, Micro 17, Micro 20, Micro 39, Fileşti, Rizer, Flora şi Basarabiei. Doritorii au avut de ales între spaţii comerciale cu suprafeţe între 4 şi peste 40 de metri pătraţi, şi spaţiile de depozitare de până la 200 de metri pătraţi. 

„La licitaţia din data de 31 august nu s-a prezent nicio persoană care să îşi manifeste interesul de a închiria unul dintre aceste spaţii”, ne-a declarat directorul comercial al Administraţiei Pieţelor, ing. Viorica Pârlog.
Potrivit directorului comercial, motivul din cauza căruia gălăţenii nu doresc să închirieze spaţiile respective nu este legat de preţurile de la care porneşte licitaţia şi care sunt stabilite prin hotărârea 70/2005 a Consiliului Local.
„Problema este că, în respectivele spaţii, cei care închiriază nu au vad, cum se zice. În piaţa din Micro 17, de exemplu, este vorba despre spaţii, un fel de baterii, amenajate într-un complex de clădiri vechi. Nici chiar în Piaţa Centrală, pe Strada Dimineţii, nu este vorba despre spaţii situate la intrare sau în drumul cumpărătorilor. În unele dintre pieţe, sunt spaţii pe care comercianţii le-ar folosi mai degrabă ca anexe. În genere, spaţiile comerciale cu vad nu rămân neînchiriate. În Micro 19 acum avem un spaţiu liber de o săptămână, dar este o situaţie pe care n-am mai întâlnit-o demult. Şi în Micro 39 aproape toate spaţiile comerciale sunt ocupate”, a mai precizat Viorica Pârlog.
În aceste condiţii, spaţiile vor trebui scoase din nou la licitaţie, în perioada următoare.

 

Citit 2555 ori Ultima modificare Marți, 04 Septembrie 2012 16:16

3 comentarii

 • postat de ae
  Vineri, 15 Februarie 2013 13:48
  proba
  0
  0
  Raportează
 • postat de picaso
  Miercuri, 05 Septembrie 2012 13:21
  Doamna Viorica Parlog care a dat cu subsemantul pe la sectia 5 de politie pentru abuz in serviciu si inselaciune! A continuat sa ramana in functia de director economic, facand ceea ce stie ea mai bine!
  0
  0
  Raportează
 • postat de greu
  Miercuri, 05 Septembrie 2012 09:38
  poza este foarte buna, ea arata ce ar trebui sa dispara din piata centrala - acesti ***** agreseaza trecatorii aproape fortandu-i sa cumpere, aproape ca nu se mai poate trece catre hala veche din cauza lor deoarece ocupa tot spatiul diponibil, se intretine mizeria in zona si nu in ultimul rand nu cred ca au acte pentru comercializarea acelor produse.....politia e la doi pasi dar nu vede, administratia pietei e la doi pasi si nu vede.....eu nu cred ca asa arata comertul civilizat
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.