Licitaţie fără participanţi la Administraţia Pieţelor pentru peste 20 de spaţii vacante

Licitaţie fără participanţi la Administraţia Pieţelor pentru peste 20 de spaţii vacante
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Administraţia Pieţelor Agroalimentare din Galaţi a scos la licitaţie, vinerea trecută, 22 de spaţii comerciale şi de depozitare în pieţele: Centrală, Ţiglina I, Micro 16, Micro 17, Micro 20, Micro 39, Fileşti, Rizer, Flora şi Basarabiei. Doritorii au avut de ales între spaţii comerciale cu suprafeţe între 4 şi peste 40 de metri pătraţi, şi spaţiile de depozitare de până la 200 de metri pătraţi. 

„La licitaţia din data de 31 august nu s-a prezent nicio persoană care să îşi manifeste interesul de a închiria unul dintre aceste spaţii”, ne-a declarat directorul comercial al Administraţiei Pieţelor, ing. Viorica Pârlog.

Potrivit directorului comercial, motivul din cauza căruia gălăţenii nu doresc să închirieze spaţiile respective nu este legat de preţurile de la care porneşte licitaţia şi care sunt stabilite prin hotărârea 70/2005 a Consiliului Local.

„Problema este că, în respectivele spaţii, cei care închiriază nu au vad, cum se zice. În piaţa din Micro 17, de exemplu, este vorba despre spaţii, un fel de baterii, amenajate într-un complex de clădiri vechi. Nici chiar în Piaţa Centrală, pe Strada Dimineţii, nu este vorba despre spaţii situate la intrare sau în drumul cumpărătorilor. În unele dintre pieţe, sunt spaţii pe care comercianţii le-ar folosi mai degrabă ca anexe. În genere, spaţiile comerciale cu vad nu rămân neînchiriate. În Micro 19 acum avem un spaţiu liber de o săptămână, dar este o situaţie pe care n-am mai întâlnit-o demult. Şi în Micro 39 aproape toate spaţiile comerciale sunt ocupate”, a mai precizat Viorica Pârlog.

În aceste condiţii, spaţiile vor trebui scoase din nou la licitaţie, în perioada următoare.

 

Citit 2713 ori Ultima modificare Marți, 04 Septembrie 2012 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.