Gălăţenii au parte de branşament individual direct de la cisternă

Gălăţenii au parte de branşament individual direct de la cisternă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălăţenii care îşi plătesc la zi întreţinerea, dar locuiesc în blocuri cu datorii mari, nu au, practic, nicio şansă să beneficieze de apă la robinet * Singura variantă este urgentarea elaborării noului regulament de alimentare cu apă, care este tărăgănat de câteva luni


Ritmul lent în care se elaborează noul regulament al serviciului public de alimentare cu apă le aduce grave deservicii gălăţenilor bun-platnici care doresc să încheie convenţii individuale cu furnizorul local de apă, SC Apă Canal SA. Zeci de oameni care nu au nicio datorie la întreţinere sunt obligaţi să se aprovizioneze din două în două zile cu apă de la cisterna pe care o pune la dispoziţie societatea, să stocheze apa în butoaie şi să consume în aşa fel încât să nu rămână "pe uscat".

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2979 ori Ultima modificare Joi, 06 Iunie 2013 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.