Supermarketurile din Galaţi răsar precum ciupercile / În perioada crizei s-au deschis nu mai puţin de 17

Supermarketurile din Galaţi răsar precum ciupercile / În perioada crizei s-au deschis nu mai puţin de 17
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deschiderea Carrefour este cel mai aşteptat eveniment al toamnei pe piaţa de retail * Alte două supermarketuri sunt aproape de inaugurare: un Penny şi un Lidl * Auchan a primit toate avizele şi poate începe transformarea hipermarketului Real * Numărul total al unităţilor comerciale de tip market din Galaţi va ajunge la 22, dintre care 17 s-au deschis în perioada crizei economice


Piaţa de retail din Galaţi va suferi modificări majore în perioada imediat următoare. Cea mai importantă este intrarea pe piaţa hipermarketurilor a lanţului Carrefour, prezent până acum doar prin patru marketuri. Însă este de aşteptat ca, în foarte scurtă vreme, un alt retailer important din România să răspundă provocării concurenţei: francezii de la Auchan se pregătesc să dea jos sigla hipermarketului Real şi să o schimbe cu sigla proprie.

Deşi din 2008 ne confruntăm cu o gravă criză economică, ultimii cinci ani au adus cele mai multe investiţii pe piaţa de retail din Galaţi, magazinele răsărind în oraş precum ciupercile după ploaie. De la cinci puncte de lucru (excluzând magazinele de tip cash&carry), câte existau la începutul crizei, Galaţiul a ajuns în această toamnă să numere nu mai puţin de 22 marketuri, supermarketuri şi hipermarketuri.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 6354 ori Ultima modificare Duminică, 15 Septembrie 2013 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.