Ce părere au gălăţenii despre şefii societăţilor publice
Foto: Foto: Corina Dobre

Ce părere au gălăţenii despre şefii societăţilor publice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Activitatea societăţilor publice ne vizează direct, pentru că acestea le furnizează gălăţenilor cele mai importante utilităţi şi servicii, dar sunt cetăţenii mulţumiţi de ceea ce primesc?

Marian, 32 de ani (foto): "Ştiu că sunt foarte mulţi oameni care nu au căldură iarna din cauza datoriilor. Ştiu şi că în Valea Oraşului sunt probleme la fiecare ploaie mai mare, când se înfundă canalizările şi refulează, curţile oamenilor umplându-se de apă şi dejecţii. Consider că trebuie schimbată conducerea, dacă oamenii care sunt acum în fruntea societăţilor nu reuşesc să găsească o soluţie pentru a rezolva aceste probleme. Să vină oameni care chiar vor să facă treabă, nu doar să semneze condica. Dacă vorbim de curăţenie, cred că aceasta ţine şi de oameni. Unii cetăţeni aruncă tot felul de ambalaje şi gunoaie imediat ce au trecut cei cu salubrizarea. Modul în care arată spaţiile verzi mai ţine şi de educaţie şi civilizaţie."

Niculina Neacşu, 56 de ani: "Nu sunt mulţumită de faptul că mama mea, care stă în Ţiglina 1, nu are apă caldă şi nici presiune la apa rece, din cauza unor reparaţii care s-au făcut acum cinci ani. Am făcut sesizare la Primărie, la Apaterm, la asociaţie şi mi-a ieşit păr alb de când aştept. În ceea ce priveşte societatea care se ocupă de spaţiile verzi, să fasoneze copacii, pentru că îţi cad crengile în cap la fiecare vânt mai puternic sau, pur şi simplu, îţi intră în ochi pe stradă."

Marius Chiru, 36 de ani: "În Valea Oraşului, pentru că sunt mereu probleme cu canalizarea, cred că trebuie investiţii majore. Dacă cei de la Apă Canal spun că sistemul este bun, este o minciună. Ar trebui ca societăţile publice să atragă bani europeni, pentru a-şi îmbunătăţi sistemele. Apoi, parcurile sunt pline de câini, chiar şi în parcul Primăriei, nu mai spun de Parcul Eminescu."

Citit 1413 ori Ultima modificare Vineri, 04 Iulie 2014 11:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.