Gălăţenii au reînceput să-şi cumpere maşini

Gălăţenii au reînceput să-şi cumpere maşini
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La nivel naţional, înmatriculările de maşini noi au crescut, luna trecută, cu 25 la sută faţă de aceeaşi lună din 2013, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Totodată, înmatriculările de maşini second-hand au crescut cu 14 la sută.

Tendinţa se simte şi pe piaţa locală. Faţă de iunie 2014, luna trecută s-au înmatriculat cu 20 mai multe maşini noi (mai exact cu 19 unităţi în plus, ajungându-se la 95 de autoturisme noi înmatriculate) şi cu 13,4 la sută mai multe maşini la mâna a doua, ajungându-se la 608 autoturisme.

Ce spun gălăţenii?

Înainte să-ţi cumperi maşină, ai multe lucruri de studiat şi multe la care să te gândeşti. Trebuie să ştii bine ce fel de drumuri vei străbate şi cam câte, cât îţi permiţi să cheltuieşti cu întreţinerea, consumabile şi aşa mai departe. Stând de vorbă cu gălăţenii tineri - de la care ne-am aştepta să fie din cale-afară de nerăbdători să urce la volan şi să-i dea bice pe drumurile ţării - am aflat că statisticile spun adevărul. Mai exact, că majoritatea celor care şi-au cumpărat sau au de gând să-şi cumpere maşină aleg mărci nemţeşti, la mâna a doua. Numai bune de condus, destul de economice din punct de vedere al consumului şi relativ ieftine la întreţinere.

 

Citit 1534 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2015 12:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.