ZIUA ÎNTREPRINZĂTORULUI - lansări şi festivităţi, vineri, la Galaţi
Foto: În imagine, Marian Filimon, preşedintele Patronatului IMM-urilor Galaţi (Foto ”Viața liberă”, Gabriel Kolbay)

ZIUA ÎNTREPRINZĂTORULUI - lansări şi festivităţi, vineri, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (PIMM) din Galaţi organizează vineri, 13 mai, o serie de manifestări dedicate „Zilei Întreprinzătorului”.

Dimineaţă, la 10,00, va avea loc o slujbă de sfinţire, în cimitirul Eternitatea, a lucrărilor de restaurare făcute de PIMM la monumentul primei organizaţii patronale din Galaţi, numită Societatea Branşelor Galaţi (înfiinţată în 1896). Se pare că aceasta a fost prima societate de acest fel înfiinţată, în ţara noastră, în afara Arcului Carpatic. Dar mai multe despre istoricul Societăţii vom afla nu la cimitir, ci la Simpozionul „Tradiţie şi istorie în mediul de afaceri gălăţean. Rolul întreprinzătorilor şi al asociaţiilor profesionale de tip patronal în dezvoltarea economico-socială a Galaţiului”, care va avea loc, între orele 11,30 şi 13,00, la Biblioteca Judeţeană V.A.Urechia din Galaţi. Se va lansa acolo o carte-document despre istoria primei organizaţii patronale din Galaţi şi se va prezenta public steagul Societăţii Breslelor.

Urmează, de la ora 13,00, o conferinţă de presă la care vor lua parte invitaţii PIMM sosiţi din Capitală.

Seara, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, va avea loc o festivitate de premiere a celor care i-au sprijinit pe întreprinzători, în ultimul an şi un spectacol numit „Cei 11 magnifici de la Răsărit”. Seara se va termina cu un dineu.

Citit 2284 ori Ultima modificare Marți, 10 Mai 2016 20:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.