ZIUA ÎNTREPRINZĂTORULUI - lansări şi festivităţi, vineri, la Galaţi
Foto: În imagine, Marian Filimon, preşedintele Patronatului IMM-urilor Galaţi (Foto ”Viața liberă”, Gabriel Kolbay)

ZIUA ÎNTREPRINZĂTORULUI - lansări şi festivităţi, vineri, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)


Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (PIMM) din Galaţi organizează vineri, 13 mai, o serie de manifestări dedicate „Zilei Întreprinzătorului”.

Dimineaţă, la 10,00, va avea loc o slujbă de sfinţire, în cimitirul Eternitatea, a lucrărilor de restaurare făcute de PIMM la monumentul primei organizaţii patronale din Galaţi, numită Societatea Branşelor Galaţi (înfiinţată în 1896). Se pare că aceasta a fost prima societate de acest fel înfiinţată, în ţara noastră, în afara Arcului Carpatic. Dar mai multe despre istoricul Societăţii vom afla nu la cimitir, ci la Simpozionul „Tradiţie şi istorie în mediul de afaceri gălăţean. Rolul întreprinzătorilor şi al asociaţiilor profesionale de tip patronal în dezvoltarea economico-socială a Galaţiului”, care va avea loc, între orele 11,30 şi 13,00, la Biblioteca Judeţeană V.A.Urechia din Galaţi. Se va lansa acolo o carte-document despre istoria primei organizaţii patronale din Galaţi şi se va prezenta public steagul Societăţii Breslelor.

Urmează, de la ora 13,00, o conferinţă de presă la care vor lua parte invitaţii PIMM sosiţi din Capitală.

Seara, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, va avea loc o festivitate de premiere a celor care i-au sprijinit pe întreprinzători, în ultimul an şi un spectacol numit „Cei 11 magnifici de la Răsărit”. Seara se va termina cu un dineu.

Citit 2190 ori Ultima modificare Marți, 10 Mai 2016 20:10

2 comentarii

 • postat de MIHAIL
  Vineri, 13 Mai 2016 12:43
  5.13.202.***
  Domnule Julien,imi pare rau,nu aveti dreptate;ACESTI ACTIVISTI DE ODINIOARA ,DUPA CE AU FALIMENTAT UN SISTEM,CE-I DREPT ,INFERNAL,DAR PE CARE L-AU DESERVIT SLUGARNIC SI CU MULTA OSARDIE ISI PROPUN PROBABIL SA FACA ACELASI LUCRU CU ACTUALUL,DE ACEEA SI LUCRURILE MERG DE LA EXCEPTIONAL IN SUS IN TARA...VA MAI AMINTESC S LOGANUL STRAVECHI, ,,CU PARTIDUL IN FRUNTE VOM AVEA VICTORII MULTE,,(IN A PUNE PE CHITUCI SI CE A MAI RAMAS BUN IN TARA !!!SANATATE LA TOATA LUMEA SI SA NE AUZIM DE BINE!!!)
  0
  0
  Raportează
 • postat de julien
  Joi, 12 Mai 2016 09:55
  5.13.178.***
  mi se pare ridicol.fostii activisti ai pcr construiesc capitalismul in galati!!!!!!!!
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.