Ministrul Educației spune că știrea care circulă despre noua structură a anului școlar este falsă

Ministrul Educației spune că știrea care circulă despre noua structură a anului școlar este falsă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

M​inistrul Educației, Monica Anisie, le transmite, elevilor și profesorilor, într-o postare pe pagina personală de Facebook, faptul că în scurt timp va anunța ce se va întâmpla cu examenele naționale și când se vor putea relua cursurile. „Toate acestea depind de evoluția pandemiei cu COVID-19”, scrie Monica Anisie.

Precizările ministrului Educației vin după ce pe conturile de Whatsapp ale părinților și pe rețelele de socializare s-a răspândit rapid un anunț fals, care folosea o siglă veche a Ministerului Educației, prin care se arăta că școala ar începe pe 18 mai 2020, iar semestrul al II-lea s-ar încheia pe 24 iulie 2020. Ministrul Educației a precizat că acest anunț este o știre falsă și îi îndeamnă pe elevi și părinți să se informeze din surse oficiale.

"Fiți atenți că în spațiul public circulă tot felul de știri false! Nu vă lăsați manipulați și informați-vă din surse oficiale! Vă rog să aveți încredere că, în scurt timp, MEC va transmite ceea ce se va întâmpla cu examenele naționale, când vom putea relua cursurile și care vor fi deciziile cu privire la susținerea licenței/dizertației/titularizarii/examenelor pentru gradele didactice etc. Cum bine se știe, toate acestea depind de evoluția pandemiei cu COVID-19!", sună mesajul postat de ministrul Educaţiei.

 

Citit 3201 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2020 04:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.