Profesorul cu vise erotice vrea să ajungă primar (VIDEO)

Profesorul cu vise erotice vrea să ajungă primar (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce a generat un întreg scandal, în urmă cu trei ani, când era profesor la Lieşti şi a fost filmat şi postat pe youtube cum povestea vise erotice elevilor de la clasă, profesorul Gheorghe Tabără este acum candidat la Primărie din partea UNPR în comuna natală (Vereşti, Judeţul Suceava). Legal s-a considerat că îndeplineşte toate condiţiile să candideze, deşi dacă în discuţie ar intra şi alte considerente, cum ar fi cele morale, locul său nu ar trebui să fie la tribuna politică şi nici măcar la catedră.

Poveşti erotice şi bătăi

Profesorul care a predat istorie şi geografie în comuna gălăţeană a iscat un scandal monstru, despre care au relatat şi canalele media naţionale, în momentul în care pe youtube au apărut două filme făcute în clasă de elevi. Într-unul profesorul stătea la catedră şi le povestea puştilor de clasa a VIII-a cum a visat o blondă care-l chema, îl ademenea, iar în celălalt se vede clar cum îl loveşte pe unul dintre copii.

 

Georgeta Stamate, cea care era directoarea şcolii acum trei ani când s-au petrecut evenimentele, îşi aminteşte că plângerile la adresa cadrului didactic curgeau râu şi că a fost nevoită să-l sancţioneze cu mustrare de mai multe ori: „Vorbea ciudat cu elevii şi-i lovea când i se năzărea lui că şi-ar bate joc de el. Eu cred că avea totuşi probleme. Ştiţi cum se fac aceste controale…”, încheie fosta directoare.

 

„E îndrăgostit fără speranţă”

Profesorul Mitică Dudău era atunci inspector general-adjunct şi a instrumentat ancheta demarată de ISJ-ul. Susţine că Gheorghe Tabără îl mai sună din când în când să-i povestească ce mai face: „M-a sunat chiar zilele acestea să-mi spună că vrea să candideze la Primărie în comuna natală şi că cei din Galaţi vor să-i facă rău. A suferit tot timpul de mania persecuţiei. Deşi le-a povestit elevilor tot soiul de prostii, el este un personaj destul de cast. S-a îndrăgostit de o doctoriţă de ani buni şi tot tânjeşte după ea. La Galaţi, a ajuns pentru că şi ea se transferase ca să scape de el. A chemat-o şi la o emisiune gen „Din dragoste”. Nici măcar acum nu şi-a găsit altă femeie şi e neînsurat, deşi se apropie de 50 de ani”, spune directorul de la Pedagogic.

Acesta îşi mai aminteşte că profesorul şi-a luat concediu fără plată un an de zile, ca să scape de anchetă, după care s-a transferat la Sculeni, lângă Iaşi, pentru că s-a înscris la masterat.

„Caragiale ar fi invidios că un asemenea exemplar n-a trăit în vremea lui. Suntem o ţară de nebuni”, a exclamat la aflarea veştii, primarul Lieştiului, Iulian Boţ, care cunoaşte şi el personajul. 

Citit 4979 ori Ultima modificare Joi, 31 Mai 2012 10:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.