Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
9 comentarii

Dintre cei 753 de candidaţi care s-au prezentat, pe 2 august, la concursul pentru examenul de ocupare al unui post în învăţământ, la Galaţi, 116 s-au retras în timpul examenului, iar o teză a fost anulată (candidata şi-a scris, din greşeală, numele în interiorul lucrării), astfel că au fost trimise comisiei de evaluare 636 de teze. După cum am aflat de la preşedinta comisiei judeţene de monitorizare, insp.gen.adj. Diamanta Bulai,  „au fost opt note de zece. Un procent de 48,42 la sută dintre teze - adică 308 - au primit note peste 7; alte 206 au avut medii între 5 şi 7, iar 111 medii între 1,01 şi 4,99. A existat şi un candidat cu nota 1. Rezultatele sunt bune, dacă ne gândim la  faptul că un procent de 82 la sută dintre candidaţi au obţinut medii peste 5. Acestea nu sunt mediile de repartizare - notele obţinute la teza scrisă se înmulţesc cu trei, se adaugă nota de la inspecţia specială, iar totalul se împarte la patru”, a precizat insp.gen.adj.Diamanta Bulai.
„Dat fiind faptul că anul acesta sunt 193 de posturi titularizabile iar numărul celor care au obţinut note peste 7 este de 308, vom fi în situaţia ca peste 100 de persoane să nu se poată titulariza şi să rămână suplinitori”, a mai adăugat preşedinta comisiei judeţene de monitorizare.
Contestaţiile se pot depune miercuri, între orele 8.00 şi 14.00, urmând ca rezultatele finale să se afişeze după 10 august. Prima şedinţă publică de repartizare a celor cu medii peste 7 va avea loc pe 13 august, iar pe 16 august va fi a doua şedinţă publică, pentru cei cu note peste 5.

Citit 2761 ori Ultima modificare Miercuri, 08 August 2012 07:52

9 comentarii

 • postat de HA Luni, 13 August 2012 07:49 Link la comentariu
  0
  0

  ''draga Mia'', cand nu au fost primiti la titularizare???? cand??? in 2009 si DOAR ATUNCI!!! ei, te anunt ca au trecut 3 ani si chiar dupa ex de titul, s-a clarificat si treaba asta cu examenul: a fost o masura abuziva pt care Ministerul a platit! bun s altceva: diplomele de spiru sunt absolut in regula, mai ales dupa procesele intentate de-atunci si finalizate cu succes chiar acu 6 sapt.! deci, 3 ani de X SI O se compara cu o facult de stat????cu 14 ex pe sesiune?/???? ei, uite ca in ROMANICA functioneaza teoria ''echilibrului "...

  Raportează
 • postat de MIA Duminică, 12 August 2012 18:25 Link la comentariu
  0
  0

  draga HA, acei haretisti pe care tot ii acuzi tu ca au luat diplome "la bax" nici nu au fost primiti la titularizare. Cei care au luat note de 5 si chiar mai mici sunt acei "profesionisti" cu facultati la stat. Nu mai vorbi in necunostinta de cauza.

  Raportează
 • postat de anonim Vineri, 10 August 2012 19:52 Link la comentariu
  0
  0

  E normal ca un post titularizabil sa fie dat la continuitate dupa care sa nu mai apara in lista de posturi?
  Verificati listele cu posturi (ocupate) titularizabile date la continuitate.
  CODURI POSTURI OCUPATE "abuziv":
  -1234-biologie- SCOALA GIMNAZIALA "IULIA HASDEU" -Galati;
  -2117-chimie- LICEUL TEHNOLOGIC NR.1 COROD; -1999-ed.fizica-SCOALA GIMNAZIALA NR.1 CAVADINESTI;
  1889- ed.fizica- SCOALA GIMNAZIALA NR.1 BANEASA; - 2535 - ed.fizica-LICEUL TEHNOLOGIC "COSTACHE CONACHI" PECHEA; - 2525 - fizica- LICEUL TEHNOLOGIC "COSTACHE CONACHI" PECHEA; -2581 -fizica-SCOALA GIMNAZIALA "ALEXANDRU MORUZI" PECHEA etc. Toate aceste posturi trebuiesc scoase la titularizare pe 13 august(18 ore /4 ani vacante).

  Raportează
 • postat de marian Joi, 09 August 2012 21:11 Link la comentariu
  0
  0

  Apropo, cum doamne iarta-ma sa iei 10 la titularizare in al 2-lea an de invatamant, in contextul in care s-a schimbat metodologia cu 2 sapt. inaite iar modelul de subiecte a aparut cu o sapt inainte. Sunt atatea cadre bine pregatite cu grade didactice, cu experienta si tocmai un icepator sa ia 10. Tare as vrea sa vad si eu cum arata o lucrare perfecta, de 10, macar sa nu mor prost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de ha Joi, 09 August 2012 16:29 Link la comentariu
  0
  0

  am si eu o intrebare: cum Doamne iarta -ma, iei 5 la un examen de nivel national si mai esti si formator, expert in toate, membru in cele mai inalte comisii si comitete, posesor de gradatii si toate gradele si mai ai si 30 de ani vechime?! cum fratilor?! asa-i ca traim vremurile diplomelor ''la bax''??!!hei, haretistilor care va laudati sus si tare ca voi '' ati invatat la facultate''si v-au'' tremurat izmenele'', lasati adevaratii profesionisti sa vina in fata, oameni care sunt cu adevarat pregatiti si chiar au habar despre ce vb, nu VOI care-mi vorbiti numai in clisee, expresii imprumutate si lipsite de sens!!!!! faceti facultate de stat , la varsta studentiei firesti, cu examen de admitere si cursuri la ZI, eventual sa mai intrati si primii si dupa sa-mi vorbiti si sa aveti pretentia sa invat ceva de la voi!!!!!frateeeeeeee, nu mai avem loc de voi, oportunistilor!!!!!!!! rusine! rusine! rusine!

  Raportează
 • postat de Orasul de la Dunare Joi, 09 August 2012 01:22 Link la comentariu
  0
  0

  Daca nu cumva s-a schimbat legea oricine se poate titulariza, chiar si in absenta definitivatului. Exista obligatia de a promova examenul de definitivare in invatamant in primii 5 ani de activitate, in caz contrar titularul pierzandu-si statutul. Pana la obtinerea definitivatului se incheie contract pe perioada determinata cu titularul, cel putin din cate stiu eu, urmand ca dupa obtinerea definitivarii sa se incheie si contractul pe termen "nelimitat".Sper ca nu am gresit informatiile dar cred ca se pot afla cu mai multa certitudine si de la ISJ sau chiar direct din metodologia afisata pe siteul ISJ. Sper sa fie de folos...

  Raportează
 • postat de titularizare? Miercuri, 08 August 2012 22:58 Link la comentariu
  0
  0

  Vi se pare corect daca nu ai avut cum sa dai definitivatul caci nu ai avut cand ( ca si vechime - 2 ani) sa nu poti ocupa un post la titularizare?

  Raportează
 • postat de maryanne Miercuri, 08 August 2012 11:41 Link la comentariu
  0
  0

  In Romania totul e posibil daca ai si culoarea potrivita,am avut in sala o colega in primul an de invatamant, nici nu a terminat de scris tot dar totusi a luat nota maxima adica 10,asta daca stai si te gandesti ca sunt cadre didactice mult mai bine pregatite cu ani de experienta si grade didactice in spate si saracii dak trec de nota 7. Ce as putea face in cazul asta? se poate contesta lucrarea?

  Raportează
 • postat de george Miercuri, 08 August 2012 00:47 Link la comentariu
  0
  0

  daca tot doriti sa fiti asa deschisi veniti si la repartizari si urmariti cum se desfasoara ele! fara motive , fara scuze, cei care au dreptul sa ia un post sa il ia fara sa i se gaseasca motive!asa este democraric , in ordinea in care sunt notele (mediile) chiar va rog sa veniti acolo!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.