Elevii gălăţeni au luat trei menţiuni la faza naţională a olimpiadei de matematică

Elevii gălăţeni au luat trei menţiuni la faza naţională a olimpiadei de matematică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dintre cei 18 elevi care au reprezentat Galaţiul la faza naţională a olimpiadei de matematică, doar trei s-au întors cu câte o menţiune de la Ministerul Educaţiei şi cu câte o medalie de la Societatea de Ştiinţe Matematice din România (SSMR). 
Toţi cei trei elevi care au primit menţiune sunt de la CNVA: Alex Băjan – a primit şi medalia de aur de la SSMR - (profesor Mihai Totolici), Andrei Bogdan Puiu (profesoară Iuliana Duma) – care a luat şi medalie de aur şi Cristian Chirac (profesor Romeo Zamfir), medaliat şi cu argint.
Deşi nu au primit nicio distincţie din partea MECT, Dragoş Homner şi Cătălin Pamfil au fost medaliaţi cu bronz şi respectiv argint de SSMR.
Andrei Bogdan Puiu şi Cristian Chirac au participat şi la barajul pentru lotul lărgit de selecţie la faza internaţională dar, din nefericire, nu s-au calificat.

Citit 2557 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2013 14:41

5 comentarii

 • postat de Valentina Bajan
  Luni, 08 Aprilie 2013 15:43
  Bajan are medalie de aur precum si diploma care poate atesta acest lucru la olimpiada nationala de matematica, dar cu siguranta ca cei care il cunosc nu-si pun probleme de genul acesta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de pentru X
  Luni, 08 Aprilie 2013 14:57
  nu sunt sigur ca Bajan Alex, cu a 5-a mentiune, a luat aur din partea SSMR. Oricum felicitari si autoarei articolului mei multa atentie pe viitor!
  0
  0
  Raportează
 • postat de x
  Luni, 08 Aprilie 2013 13:34
  bajan a luat aur :))) mai multa atentie, zic
  0
  0
  Raportează
 • postat de iuli
  Luni, 08 Aprilie 2013 09:33
  rezultatele se pot consulta pe saitul SSMR
  http://ssmr.ro/onm2013
  0
  0
  Raportează
 • postat de un cititor!
  Luni, 08 Aprilie 2013 09:29
  Stimata doamna Artene, cred ca ar trebui sa fiti mai atenta cand scrieti un articol, fie el si de cateva randuri, fie el si mai putin important pentru majoritatea celor care citesc VL. La barajul pentru lotul largit a participat Andrei Bogdan PUIU, nu Stanciu (acest nume nu se regaseste nici macar in componenta lotului de la Galati!). Daca imi mai permiteti o observatie: cand enumeri rezultatele obtinute e normal sa incepi cu cel mai bun, dar probabil dumneavoastra aveti alta ordine (in idei)! Poate nu v-ar strica mai multa atentie pe viitor! Numai bine!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.