Găseşte aici modele de subiecte pentru BAC 2014 şi Evaluarea naţională 2014

Găseşte aici modele de subiecte pentru BAC 2014 şi Evaluarea naţională 2014
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii care susţin anul acesta bacalaureatul şi evaluarea naţională au la dispoziţie modele de subiecte pentru aceste examene, realizate de profesorii de la Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare. Toate subiectele se află pe platforma www.subiecte2014.edu.ro.

Astfel, pe acest site, elevii de clasa a VIII-a găsesc câte o variantă de subiect pentru evaluarea la limba şi literatura româna şi, respectiv, pentru evaluarea la matematică. Pe aceeaşi platformă sunt postate şi modelele de subiecte pentru disciplinele de la examenul de bacalaureat. Elevii din ultimul an de liceu găsesc atât tipuri de subiecte pentru examenele de competenţe, cât şi pentru probleme scrise. Tot pe platforma Ministerului Educaţiei sunt disponibile, la fiecare model de subiect în parte, şi baremele de notare. De asemenea, elevii şi cadrele lor didactice pot accesa şi modelele de subiecte împreună cu baremele de notare din ultimii patru ani.

Înainte de examenele propriu-zise de la sfârşitul anului şcolar, elevii vor trece printr-o sesiune de simulare, organizată la nivel naţional. Simulările pentru elevii de clasa a VIII-a sunt programate în perioada 18-20 februarie. Elevii de clasa a XII-a (dar şi cei de clasa a XI-a) vor participa la simularea examenului de bacalaureat în perioada 3-7 martie.

Iată modelele publicate de edu.ro:

Bacalaureat 2014, proba la matematică, profil matematică-informatică(CLICK AICI).

Bacalaureat 2014, proba la limbă şi literatură română, profil uman(CLICK AICI).

Bacalaureat 2014, proba la limbă şi literatură română, profil tehnic sau real(CLICK AICI).

Evaluare Naţională 2014, proba la limba şi literatura română(CLICK AICI).

Citit 5934 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Februarie 2014 15:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.