Elevii de la "Cuza", campioni la "Sanitarii pricepuţi", pentru al doilea an consecutiv

Elevii de la "Cuza", campioni la "Sanitarii pricepuţi", pentru al doilea an consecutiv
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Pentru al doilea an consecutiv, elevii de la Colegiul Naţional „Al. I. Cuza”, coordonaţi de prof. Mihaela Grecu, s-au calificat la faza naţională a concursului „Sanitarii pricepuţi”. Dacă anul trecut echipajul claselor de liceu au participat la faza naţională (unde s-au descurcat foarte bine, ocupând locul al II-lea, la 1,65 puncte distanţă de primul echipaj clasat), de data aceasta a venit rândul elevilor de gimnaziu să participe la faza naţională a concursului. Echipajul calificat se pregăteşte acum intens pentru a face faţă cu succes probei scrise, care conţine 19 grile, iar apoi probei practice, când trebuie să acorde primul ajutor victimelor. Faza naţională a concursului va avea loc în tabăra de la Poiana Pinului din Buzău, la sfârşitul lunii iulie.

Citit 2314 ori Ultima modificare Marți, 07 Iulie 2015 15:36

2 comentarii

 • postat de Prof.Dr.Mihai Moraru
  Vineri, 10 Iulie 2015 00:50
  5.13.203.***
  Scuzati,graba,GASITI-I , SI NU GASIT-II cum am scris in graba,stima la toata lumea,Pavlik Moruzov.PS.PENTRU CEI MAI TINERI SI CARE NU STIU,PAVLIK MORUZOV,(sau PAVLIK ), a fost un pioner sovietic (1918-1932),celebru pentru ca si-a PARAT TATAL CA FIIND CHIABUR,ACESTA FIIND ULTERIOR DEPORTAT IN SINISTRA SIBERIE.Consatenii devotatului mic comunist -L-AU LINSAT CA PE O MICA SI VENINOASA JIGODIE COMUNISTA ..SUBT STALIN INSA,MORUZOV A FOST PREZENTAT CA UN EROU DE EXCEPTIE A CONSTRUCTIEI NENOROCITUL;UI SISTEM BAZAT PE TEROARE SI LAGARE NIMICITOARE (VEZI ,,,ARHIPELAGUL GULAG,, ,ALEXANDR SOLJENITAN
  0
  0
  Raportează
 • postat de PAVEL MORUZOV,PIONER FRUNTAS
  Miercuri, 08 Iulie 2015 15:46
  5.13.235.***
  AM TOT RESPECTUL pentru tot ce se face pentru educarea cat mai complexa a elevilor,EDUCATIA SANITARA CONSIDERAND-O PRIORITATE PENTRU SCOALA,dar ,ma scuzati daca imi exprim dezacordul pentru denumirea concursului(SANITARII PRICEPUTI!!!);SUBT COMUNISTI EXACT ASTFEL SE NUMEA COMPETITIA ORGQANIZATA DE CATRE ORGANIZATIILE DE PIONERI,PUTIN MAI MULTA IMAGINATIE ,STIMATI DASCALI,CE NAIBA ,GASIT-II COMPETITIEI O DENUMIRE CARE SA NU NE MAI AMINTEASCA DE MASCARADA COMUNISTO- PIONEREASCA DE INDOCTRINARE IDIOATA A CELOR MAI TINERI DINTRE NOI!!!iN REST ,NUMAI DE BINE FELICITARI CASTIGATORILOR COMPETITIEI AMINTITE !
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.