Căsătorit de formă, dat afară din ţară

Căsătorit de formă, dat afară din ţară
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Este, pe scurt, păţania trăită de un albanez venit la Galaţi în vara acestui an. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a cunoscut o gălăţeancă cu un an mai tânără şi din vorbă în vorbă s-au decis să se căsătorească, cu toate că nu aveau nimic în comun unul cu celălalt. Actul semnat în faţa ofiţerului stării civile la finele lunii iulie i-a permis albanezului să-şi prelungească dreptul de şedere în România cu câteva luni, în calitate de membru al familiei unui cetăţean român. Numai că, la reînnoirea dreptului de şedere, zilele trecute, căsătoria sa a fost pusă sub lupă de poliţiştii de la Imigrări. 

"În urma interviului, considerat un instrument important în reliefarea vieţii reale de familie, au reieşit neconcordanţe în declaraţiile celor doi soţi. De asemenea, în urma verificărilor efectuate la adresa de reşedinţă comună, poliţiştii de Imigrări au constatat că cei doi soţi nu au o coabitare matrimonială, soţia locuind la altă adresă", explică Ciprian Şimu, şeful Serviciului Imigrări Galaţi. 

Ajungând la concluzia că mariajul celor doi era unul fals, poliţiştii au refuzat să îi mai prelungească dreptul de şedere cetăţeanului albanez. Pe numele bărbatului, autorităţile au emis o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească teritoriul României în termen de 30 de zile.

Citit 2172 ori Ultima modificare Marți, 19 Decembrie 2017 19:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.