UPDATE | Bărbat arestat pentru uciderea concubinei

UPDATE | Bărbat arestat pentru uciderea concubinei
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE | Bărbatul din Braniştea care, zilele trecute, şi-a anihilat partenera de viaţă cu mai multe lovituri de pumn a fost trimis după gratii de judecătorii Tribunalului Galaţi, care au apreciat că acesta trebuie să fie arestat pentru omor.

Marin Lungu va sta 30 de zile în arestul Poliţiei după ce, în seara zilei de 3 ianuarie, în urma unui conflict cu concubina sa, pornit de la consumul exagerat de alcool, a lovit-o cu pumnul şi cu cotul în zona feţei, de mai multe ori. Din cauza rănilor şi a hemoragiei puternice, femeia a decedat la scurt timp, intervenţia medicilor de la Ambulanţă fiind tardivă. Marin Lungu a fost reţinut a doua zi de la comiterea crimei, procurorii acuzându-l de omor asupra unui membru al familiei.

El riscă până la 20 de ani de închisoare.


Şi-a UCIS concubina din prea multă băutură | Consumul excesiv de alcool a semănat o nouă dramă conjugală la Braniştea, în urma căreia o femeie a fost ucisă de partenerul ei de viaţă. Tragedia s-a consumat în câteva ore, mai exact începând cu după-amiaza zilei de miercuri, 3 ianuarie.

Cei doi concubini au primit un musafir alături de care au consumat alcool fără măsură. După ce au pierdut şirul paharelor, bărbatul şi femeia s-au luat la ceartă, iar de la altercaţia verbală au trecut rapid la loviri. Bărbatul a fost cel care a dat lovitura decisivă, pocnindu-şi partenera cu pumnul şi cotul în zona feţei, traumatism care i-a provocat acesteia o hemoragie puternică. În cursul nopţii, a murit.

Poliţiştii şi procurorii au ajuns la faţa locului şi l-au reţinut pe bărbatul suspect, urmând să îl prezinte instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Citit 4218 ori Ultima modificare Duminică, 07 Ianuarie 2018 19:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.