Bărbat împuşcat la Fundeanu

Bărbat împuşcat la Fundeanu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din localitatea Fundeanu a ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce s-a rănit cu o armă de vânătoare pe care, se pare, o deţinea cu acte în regulă. Circumstanţele în care localnicul a suferit o plagă provocată de alicele trase chiar de el sunt încă destul de neclare, deşi primele indicii oferite de ancheta poliţiştilor arată că omul nu s-ar fi împuşcat din greşeală. S-a speriat însă şi a cerut imediat ajutor. La această concluzie, oamenii legii au ajuns după ce au fost anunţaţi telefonic de un prieten al vânătorului, care le-a spus că amicul său se împuşcase.  

"În urma verificărilor, poliţiştii de la postul de poliţie Drăguşeni au stabilit că în cursul după-amiezei de sâmbătă, bărbatul de 49 de ani s-a deplasat pe un câmp şi s-a împuşcat cu arma de vânătoare. Din primele cercetări a reieşit că era vorba de o tentativă de suicid. Bărbatul a fost preluat de ambulanţă şi dus la spital", a precizat cms. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Bărbatul rănit a primit primele îngrijiri de la medicii de pe ambulanţă. "Pacientul prezenta o plagă împuşcată în zona braţului stâng. A fost stabilizat şi transportat la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale" a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Aflat în afara oricărui pericol, omul este cercetat de poliţiştii care au deschis un dosar penal pentru uz de armă fără drept. 

Citit 3517 ori Ultima modificare Duminică, 28 Ianuarie 2018 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.