Peşte confiscat înainte de Florii

Peşte confiscat înainte de Florii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Gălăţenii dornici să se aprovizioneze cu peşte pentru masa de Florii din alte locuri decât magazinele autorizate au avut puţine şanse zilele acestea să procure alimentul tradiţional. În piaţa de pe Calea Prutului, loc unde este la mare căutare peştele adus din Republica Moldova, poliţiştii au făcut două capturi, după ce au oprit în trafic, în apropierea zonei comerciale, două autoturisme.

Într-unul dintre ele, au găsit zece kilograme de şalău, care-i aparţineau unei basarabence de 31 de ani, venită cu noaptea în cap la piaţă. Deoarece nu deţinea documente, femeia a fost lăsată fără marfă şi i s-a întomcit doar penal pentru deţinere, transport sau comercializare, fără drept, a peştelui.

Anchetat pentru aceeaşi faptă este şi un gălăţean de 38 de ani, a cărui maşină a fost interceptată în aceeaşi zonă, câteva ore mai târziu. În portbagaj, acesta depozitase 21 de kilograme de peşte, speciile şalău şi hering, despre care a susţinut că îi aparţin. Pentru că nu avea niciun act care să îi susţină afirmaţia, gălăţeanului i-a fost confiscată marfa şi i s-a întocmit dosar penal.

Citit 4617 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Martie 2018 10:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.