Craiovenii, cei mai buni la teatru

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ghiduri în Italia: Grupul consultativ al femeilor din Consiliul Regional Piemonte a publicat trei ghiduri care au ca subiect sănătatea femeilor şi unul cu titlul "Să oprim violenţa".

Teatrul din Craiova, la Varşovia: Teatrul Naţional „Marin Sorescu" din Craiova participă, în capitala Poloniei, la Festivalul Teatrelor Naţionale, manifestare de înaltă ţinută care aduce pe scena Teatrului Naţional din Varşovia spectacole celebre ale celor mai importante instituţii teatrale europene. Ediţia 2009 a Festivalului se desfăşoară între 2 şi 20 octombrie şi include spectacole de mare succes din repertoriul a şase teatre cu nume ilustre: Comedia Franceză din Paris, Burgtheater din Viena, Piccolo Teatro din Milano, Teatrul Aleksandrinski din Sankt Petersburg şi Teatrul Naţional „Ivan Vazov" din Bulgaria.

În această companie extraordinară, Teatrul Naţional din Craiova a fost invitat cu spectacolul „Cum doriţi sau Noaptea de la spartul târgului", în regia lui Silviu Purcărete, care în anul 2006 lua Premiul Special al Juriului la Festivalul Internaţional „Shakespeare" de la Gdańsk. Cele două reprezentaţii ale Naţionalului craiovean, sprijinite de ICR-Varşovia, au loc în 16 şi 17 octombrie, de la ora 19.00, iar în 17 octombrie este programată şi o întâlnire cu publicul.

Fanfara Ciocârlia pe scena Royal Hall din Londra: Florentina Sandu, Fanfara Ciocârlia şi Mahala Rai Banda vor concerta luni, 19 octombrie, pe scena Royal Hall din Londra, începând cu ora 19:30, într-un spectacol de excepţie alături de The Gypsy Queens & Kings.

Gala Fotbalistică 2009 din Calgary: Asociaţia Culturală Româno-Canadiană din Calgary, RCCAC, îi invită pe românii aflaţi în această parte a Canadei să vină vineri, 30 octombrie, la ora 19:00, la Gala Fotbalistică 2009, eveniment ce se va desfăşura în incinta Strathcona Community Centre din Calgary şi la care va participa şi echipa romanească de fotbal amator Dacia.

„Asta seară ne distrăm în familie” la Nurnberg: Romanima E.V. Deutsch-Rumänischer Kulturverein - Nürnberg, în colaborare cu Aldaco Film şi Centrul Naţional al Cinematografiei - România, organizează vineri, 23 octombrie, de la ora 19.00, la Katharinensaal din Nurnberg, lângă Biblioteca oraşului, clădirea de lângă Katharinenkloster, 90403 Nürnberg, spectacolul "Astăsearăne distră î familie", de Geo Saizescu, cu stelele comediei cinematografice româneşti.

Citit 823 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.