A furat un telefon dintr-o ambulanţă

A furat un telefon dintr-o ambulanţă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un echipaj mobil din cadrul Secţiei Nr. 1 Poliţie Locală, în timp ce se afla în misiune de patrulare, s-a sesizat când un grup de cetăţeni au imobilizat un tânăr.
La locul incidentului, poliţiştii locali au stabilit că individul imobilizat este numitul C.V.L., de 26 de ani, din Galaţi. De la cei prezenţi în zonă, oamenii legii au aflat că tânărul ar fi sustras un telefon mobil de pe bordul unei ambulanţe, autospecială care staţiona în Piaţa Centrala a oraşului.
La controlul corporal sumar efectuat asupra tânărului, poliţiştii locali au găsit asupra lui telefonul pe care partea vătămată l-a recunoscut ca fiind al ei.
În acest caz au fost întocmite actele procedurale, iar persoana în cauză împreună cu bunul corp delict au fost predate pe bază de proces-verbal lucrătorilor Secţiei 1 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Citit 1521 ori Ultima modificare Luni, 02 Iulie 2018 20:49

1 comentariu

 • postat de George
  Miercuri, 04 Iulie 2018 07:28
  89.136.76.***
  Deci telefonul a ajuns la politie. Dar nu trebuia sa ajunga inapoi la victima? Mai ales daca au discutat cu victima si a recunoscut ca telefonul este a ei? Parca asa se proceda de obicei.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.