Patru persoane, dintre care două minore, rănite

Patru persoane, dintre care două minore, rănite
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Patru persoane au fost rănite, două dintre ele fiind în stare gravă, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Cei patru, printre care şi două fete de doar 17 ani, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 26, în zona în care sunt două benzi pe sens. Poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea incidentului a fost un şofer în vârstă de 21 de ani, care a vrut să schimbe banda de mers şi nu s-a asigurat. Astfel, autoturismul tânărului a lovit un alt autoturism, pe care l-a proiectat într-o autoutilitară care era parcată în afara părţii carosabile.

„Şoferul unui autoturism, în vârstă de 21 de ani, care circula dinspre Vânători spre Galaţi, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani, pe care l-a proiectat într-o autoutilitară parcată în afara părţii carosabile. A rezultat rănirea gravă a două persoane, un bărbat şi o femeie, care au fost transportaţi la spital, şi rănirea uşoară a altor două persoane, şoferul în vârstă de 24 de ani, şi o femeie”, ne-a declarat Iulian Unguru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Mai multe echipaje medicale, atât de la ambulanţă, cât şi de la SMURD, au ajuns la faţa locului pentru a acorda primul ajutor victimelor. „Un băiat de 18 ani, cu traumatism toraco-abdominal, fractură deschisă la braţul drept şi traumatism de coloană cervicală, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”. Alte două persoane, două fete, în vârstă de 17 ani, cu politraumatisme, una dintre ele având şi o fractură închisă la genunchiul drept, au fost transportate la Spitalul de Pediatrie”, ne-a explicat lt. col Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

Şoferul de 24 de ani a fost transportat şi el la spital, având leziuni uşoare.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul DRAGER, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO: GSG

Citit 6852 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2019 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.