Loteria bonurilor fiscale, ediţia de Paşte. Ce bonuri sunt câştigătoare

Loteria bonurilor fiscale, ediţia de Paşte. Ce bonuri sunt câştigătoare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La această loterie ocazională au participat bonurile fiscale emise în perioada 21 ianuarie - 31 martie 2019. Cei care au bonuri fiscale câştigătoare pot depune cererile de revendicare a premiului, într-o perioadă de 30 de zile, începând cu prima zi după efectuarea extragerii. De asemenea, posesorii trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Bonurile fiscale cu o valoare de 787 de lei, emise în data de 29 ianuarie 2019, au fost desemnate câştigătoare la extragerea specială a Loteriei Bonurilor Fiscale organizată cu ocazia Paştelui, potrivit datelor publicate pe site-ul Loteriei Române.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de un milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depăşirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători.

Citit 2449 ori Ultima modificare Vineri, 03 Mai 2019 03:16

1 comentariu

 • postat de IC
  Vineri, 03 Mai 2019 07:43
  5.13.191.***
  Aiureli . La sume asa mari sigur se elibereaza/solicita ,cu si fara tentaia castigului , bonuri fiscale . Ideea de a premia solicitarea bonurilor fiscale ,poate fi utila pentru cumparaturile de pana la 100 lei ,cumparaturi efectuate in piete ,la micile magazine ,l;a carciumi etc ,nu la supermarketuri .Bani dati la aia cu bani..........
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.