Toaletă ecologică din Galaţi, focar de infecţie
Foto: Iulia Kelt

Toaletă ecologică din Galaţi, focar de infecţie
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

În urma articolului Toaleta care face înconjurul unui cartier gălăţean, publicat în ziarul nostru, o nouă sesizare a ajuns pe redacţia noastră, cu privire la amplasamentul altei toalete ecologice. Este vorba despre cea de la parcul de joacă pentru copii, situat pe Faleza Inferioară, în stânga scărilor monumentale de la Elice.

Toaleta mobilă ”Toi Toi” se află în imediata proximitate a parcului menţionat şi, din nefericire, emană un miros greu de suportat atât pentru copii, cât şi pentru părinţii care îi însoţesc. Necesitatea existenţei unei toalete în zonă nu este contestată de nimeni, dar părinţii cred că aceasta ar trebui igienizată corespunzător, astfel încât să poată fi utilizată în condiţii de siguranţă şi nu să reprezinte un focar de infecţie. Scopul acestor toalete mobile este de a asigura igiena în spaţiile în care sunt amplasate, şi nicidecum acela de a contribui la crearea unei mediu plin de infecţii şi nesigur pentru sănătatea noastră.

Citit 5678 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iulie 2019 16:06

7 comentarii

 • postat de galatean
  Duminică, 07 Iulie 2019 14:16
  89.137.228.***
  Vorba lui Mariusu, ce sa ne mai kk pe noi atata? Tot locul de joacă de pe faleza-i de kkt. Pute din toate unghiurile. La mal, mizerie de pe Dunăre, în paduricea dintre faleză si sosea numai rahati prin bălării, acolo fiind singurul loc în care se pot duce copiii la urgente, in locul de joacă cu plata (Ce naiba caută ala acolo?), noaptea se duc adultii care se plimba noaptea pe faleză ca sa faca pipi, ca nu se vad, doar se aud cand mictioneaza, langa banci coșurile de gunoi sunt mereu suprapline, tocmai bune de fermentat in soare si bune de împrăștiat gunoaiele cand este vânt. Asa ca, in parcul de joacă propriuzis, da, acolo unde se joaca copiii nostri, pe platforma din cauciuc, sunt aduse cu ușurință de peste tot, din zonele menționate: caca, praf, gunoaie, chistoace, urina de la animale care trec prin zona, vomă si tot ceea ce îl imbolnaveste pe copil si pe frații de acasa. Unde-s toaletele curate, igienizate de către personalul de specialitate care are obligația de a le urmări, descarca, curata? Unde-i apa din parc, cea curentă, obligatorie, unde se pot spală copiii, părinții acestora? Unde-s oamenii de la curățenie care trebuie să aibă in grijă golirea cosurilor de gunoi? Unde-s comunității care trebuie să avertizeze si amendeze acolo unde nu se respecta legea in locul de joacă si, cel mai important, unde-i graficul de mentenanță si igienizare cu apa si substanțele aferente, pentru locul de joacă? Ce, ati aflat noutati? Nu, astea nu sunt noutati, astea sunt realitati, domnilor si doamnelor responsabili de parcurile din oras! Hai cu curățenia adevarata! Hai cu mentenanță! Hai cu votul!
  0
  3
  Raportează
 • postat de Mocanu
  Duminică, 07 Iulie 2019 06:38
  92.114.82.***
  Este și toaletă din tig 1 parcul copiilor
  0
  1
  Raportează
 • postat de Mobidic
  Duminică, 07 Iulie 2019 05:59
  188.24.228.***
  Primarul a uitat sa amplaseze si WC -uri automate si pe faleza crezand ca noi cei care ne plimbam avem pampers pe noi , La ditamai faleza de lunga daca esti stricat la burta ai incurcat-o, Cum tovarasul primar nu se plimba pe faleza in wekend e no problem , restul sa ramaneti la mila domnului cu microbii din toaletele mobile pe talpile incaltamitei ducand-o acasa linistit
  0
  5
  Raportează
 • postat de norexito
  Sâmbătă, 06 Iulie 2019 19:22
  5.13.165.***
  Problema este pusa gresit, Exista o toaleta ecologica in tot orasul care este igienizata corespunzator ? nu cred doar munca la misto. sau noile statii ed autobuz, se plange primarul ca au scris huligani cu markerul pe ele , dar le sterge cineva praful ? le igienizeaza cineva sau doar le instalam si le spala poaia ?
  1
  9
  Raportează
 • postat de marius
  Sâmbătă, 06 Iulie 2019 15:47
  89.248.140.***
  Cand te caci pe tine, uiti de miros si wc- ul e binevenit.Cand nu - ti e a caca, incepi sa cauti cusur in stanga si in dreapta ca doar de...suntem europeni.Nu ati obosit" sa va cacati pe voi cu wc- ul alaturi??"
  14
  2
  Raportează
 • postat de WC-uri in Gradina Publica :
  Sâmbătă, 06 Iulie 2019 12:37
  91.195.98.***
  Nenea Primaru , dar la superWC-urile alea automate , si care au costat cacalau din Gradina , cand la dai drumul ???
  Ca sa ai si tu cu ce te lauda , in campania electorala , viitoare!
  2
  9
  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret
  Sâmbătă, 06 Iulie 2019 12:25
  95.76.3.***
  In Toi-Toi, asa isi fac animalele nevoile la noi!

  Ca doar n-o sa puna Ecosal-ul, omul si WC-ul.

  Omul sfinteste locul?!

  Se vede.
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.