Un cofetar român şi Imnul Ungariei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Îngheţata Erkel din Micherechi: Bicentenarul naşterii compozitorului Erkel Ferenc debutează cu o serie de manifestări organizate de Primăria oraşului Jula.

Cei două sute de ani de la naşterea compozitorului imnului naţional al Ungariei vor aduce noutăţi pe paleta ofertei întreprinzătorului cofetar Ioan Boca din Micherechi.

Cu ocazia bicentenarului va fi pregătită îngheţata care va purta numele lui Erkel.

La ultima conferinţă de presă organizată de primăriţa Perjési Klára, a participat şi cofetarul Ioan Boca, care a primit un contract în urma căruia pe parcursul anului bicentenar, cu ajutorul unei triciclete, se va vinde îngheţata Erkel pentru clienţii din diferitele părţi ale oraşului.

* „Înalţarea Sfintei Cruci” la Hollywood: Biserica ortodoxă română „Înalţarea Sfintei Cruci” din Hollywood, despre cel din SUA este vorba, îi aşteaptă pe credincioşii români care se afla în această parte a Californiei să vină în Duminica Floriilor, pe 28 martie, la ora 10:30, la slujba de inaugurare a noului său lăcaş de închinare.

* Concert extraordinar la Torino: Violonistul român Mihai Vuluţă, acompaniat la pian de Luca Brancaleon, va susţine vineri, 2 aprilie, de la ora 20.00, la Auditorium dell`Educatorio della Provvidenza în Corso Trento, Torino, un concert extraordinar.

În cadrul manifestării culturale va fi prezent şi corul „Santa Cecilia” dirijat de Mario Bensi, la pian Francesco Cavaliere.

* „Primăvară românească la Bruxelles”: Casa de Cultura Belgo-Româna Arthis din Bruxelles organizează duminică, 4 aprilie, în Piaţa Sainte Catherine din capitala Belgiei, evenimentul „Primăvara românească la Bruxelles”, manifestare dedicată culturii şi tradiţiilor româneşti.

Citit 770 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.