Peste o sută de gălățeni infectați s-au vindecat

Peste o sută de gălățeni infectați s-au vindecat
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ultimele 24 de ore au venit cu vești bune pentru 102 gălățeni, pacienți internați în spitale pentru infecție cu Sars-Cov-2. Aceștia au fost declarați vindecați și externați, conform raportării făcute de Direcția de Sănătate Publică, ceea ce face ca numărul total al pacienților care au trecut cu bine prin boală de la începutul pandemiei să ajungă la  6.521.

Tot marți, 17 noiembrie, autoritățile declarau un nou val de infectări, contabilizate însă nu doar în intervalul de 24 de ore, timp în care s-au făcut 380 de teste, ci în ultimele cinci zile. "Sunt 231 de cazuri nou confirmate, în urma testelor efectuate în ultimele zile și raportate târziu în platforma ministerului", a precizat Prefectura Galați, instituție care centralizează datele furnizate de autoritățile sanitare. Deşi am solicitat acest lucru, Prefectura nu ne-a putut furniza numărul gălăţenilor infectaţi în ultimele 24 de ore.

Din păcate, alți trei pacienți infectați cu Covid-19 au pierdut lupta cu boala, făcând ca numărul deceselor înregsitrate în județul Galați să ajungă la 246.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 13 persoane din județul Galați au fost reconfirmate pozitiv.

De la începutul pandemiei, la noi au fost efectuate 56.306 teste, dintre care 8.112 au fost pozitive.

Ca măsură de prevenție, marți, 17 noiembrie, figurau în carantină la domiciliu 1.419 persoane. În izolare erau 93 de gălățeni, iar în izolare instituționalizată, 269.

Citit 2172 ori Ultima modificare Marți, 17 Noiembrie 2020 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.