Contrabandişti din două judeţe – pensionaţi de Poliţia Galaţi (VIDEO)

Contrabandişti din  două judeţe – pensionaţi de Poliţia Galaţi (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vezi filmele percheziţilor *

Doi brăileni traficanţi nu s-au dat prinşi până când nu a tăbărât Poliţia Galaţi pe ei. Traficanţii au fost răpuşi de poliţiştii gălăţeni de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, obiectul „muncii” neplătitorilor de impozite fiind  contrabanda cu ţigări, transportul, depozitarea şi comercializarea acestora, în judeţele Galaţi şi Brăila.

În baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Galaţi, joi au fost făcute şapte percheziţii domiciliare, la 7 imobile din judeţul alăturat. Poliţiştii au identificat două depozite clandestine, în care se aflau ţigări de provenienţă Republica Modova.

Astfel, acasă la brăileanul Marian E., 54 ani au fost găsite 50.000 de ţigarete, iar acasă la Şerbănică C., 49 ani, tot din Brăila, au fost găsite 35.800 ţigarete.

Cercetările au scos la iveală faptul că cei doi colectaseră ţigările de la moldoveni care le introduceau ilegal în ţară, pentru a le vinde. Faţă de Marian E. şi Şerbănică C. a fost începută urmărirea penală pentru deţinere de mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal.

Paguba cauzată statului este de 41.000 lei, brăilenii fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Citit 2098 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.