Lucrări complexe de rețelistică pe „centura mică”

Lucrări complexe de rețelistică pe „centura mică”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Conform unui nou proiect de hotărâre al Consiliului Județean, lucrările de devieri de utilități de pe ”centura mică” (DJ 251M) au cunoscut o suplimentare valorică în ultimul an pentru adaptarea proiectului la situația din teren, iar valoarea investiției a ajuns la 28.199.290,24 lei (inclusiv TVA), cu circa 4,5 milioane lei mai mult față de ultima evaluare.

Discutăm despre înființarea de trotuare noi cu rampe pentru persoanele cu dizabilități, preluarea apelor pluviale în canalizare, înființarea unei infrastructuri subterane de rețelistică, iluminat stradal cu tehnologie LED și reabilitarea rețelei de distribuție a apei potabile.

Citit 2333 ori Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2023 09:09

3 comentarii

 • postat de Ion
  Marți, 28 Martie 2023 06:54
  86.124.200.***
  A-ti distrus centura.O asemenea lentoare si incompetenta mai rar.Nu pot sa dau vina pe constructor.Cred mai mult ca e o lipsa a finantarii si o birocratie in elaborarea avizelor si documentelor necesare.Adica tot incompetenta.Politicul se lauda a cum trei ani ca incep lucrarile si ei nu eliberau autorizatiile.Stiu asta pt ca am vrut sa ma angajez la ei si cand am vazut cum politicianul de la varf vroia neaparat sa faca prima poza cu canciocul in mana,iar constructorul isi punea mainile in cap,am fugit mancand pamantul.Centura e praf,praf si pulbere.
  2
  7
  Raportează
 • postat de Cristi
  Luni, 27 Martie 2023 10:52
  86.34.187.***
  Acolo totul este complex, cand nu te ajuta ratiunea si vointa, devine insuportabil de complex. Deja o parte a lucrarilor complexe nefinalizate incep sa se degradeze. Pacat! Se pare ca centura Galatiului va dura cel putin cat centura Tecuciului.
  2
  20
  Raportează
 • postat de Iulian
  Luni, 27 Martie 2023 08:33
  217.156.52.***
  Nu pot intelege de ce a fost mentinuta reteaua de apa potabila, veche de mai bine de 30 de ani, din tuburi de beto. La fel, nu pot intelege logica pentru care a fost gandita o retea de canalizare doar pentru apele pluviale, desi pe o buna lungime, Centura nu are canalizare care sa deserveasca riveranii.
  Din punctul meu de vedere, e doar o chestiune de timp pana vor aparea probleme la reteaua de apa, care se afla pe proprietati private, pe alocuri acoperita de constructii, dar sa traiasca Apa Canal si lucrarile de mantuiala!
  3
  21
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.