La 14 ani a bătut un octogenar!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La cei 87 de ani ai săi, Constantin Andronache din Rădeşti e internat în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. În ciuda vârstei, nu are afecţiuni care trebuie ratate în acest serviciu şi n-ar fi ajuns probabil niciodată aici dacă n-ar fi luat bătaie, în puterea nopţii, de la un puşti de 14 ani.

„Mă culcasem deja şi am văzut o siluetă prin lumina unui neon din altă cameră. Parcă am  văzut pe cineva cu capul acoperit, aşa că m-am gândit că s-a întors femeia care-mi mai face curat prin casă”.

„Am strigat-o şi m-am trezit, în schimb, cu mai mulţi pumni în faţă. Mi-a luat un pachet de ţigări pe care mi-l adusese fata în seara aia şi a căutat, zic eu, şi ceva bani. Dar n-a găsit, aşa că a plecat”, povesteşte bătrânul cu ochii învineţiţi.

„Am mai avut probleme cu copil din vecini care a intrat peste mine şi mi-a luat un milion de lei, mai demult”, îşi aminteşte omul.

Oamenii legii confirmă: în casa bătrânului, în noaptea de miercuri spre joi, a intrat puştiul de 14 ani, băut se pare, în căutare de tutun. Despre milion nu se ştia ieri mai nimic. 

„Fumatul poate dăuna grav sănătăţii. A demonstrat-o recent comuna Rădeşti, din judeţul Galaţi, care a furnizat spitalului nostru un pacient în vârstă de 87 de ani peste care a intrat în casă  - violare de domiciliu se numeşte asta, în termeni juridici  -  un tânăr promiţător, în vârstă de 14 ani, care voia să-şi facă rost de ţigări”.

„Cu ocazia asta l-a rupt şi pe bătrân în bătaie, că tot îi era pacient  vechi şi izvor de bunăstare” a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 994 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.