Locotenenţii lui Rechinu’ bagă gara Cătuşa în asediu

Locotenenţii lui Rechinu’ bagă gara Cătuşa în asediu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bătăliile de pe frontul de est al oraşului - de la vagoanele pline de cocs din gara Cătuşa - nu sunt nici pe departe încheiate. O nouă confruntare între locotenenţii lui Rechinu’, spaima străzii Garofiţei, a scos WBC-ul din rutină duminică după-amiaza, după cum ne-a informat o sursă.

„Bătaie parte-n parte”

„WBC-ul a intervenit duminică, la orele 16,00 şi la 18,00, cu toate cele 12 maşini, şi cu toţi oamenii din tură. Paznicii au tras cu gloanţe de cauciuc asupra a 30 de băieţaşi, toţi minori, care atacaseră vagoanele de cocs din gara Cătuşa.

Puştii sunt locotenenţii lui Rechinu’, care nu apare niciodată la bufuri, el doar îşi trimite puştii racolaţi la înaintare. Ieri a fost bătaie parte în parte, locotenenţii lui Rechinu’ aruncau cu pietre în webecişti, webecişti trăgeau direct în ei. A trebuit să intervină Poliţia”, ne-a povestit sursa.

Între noi, Poliţie şi infractori

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Poliţia a fost sesizată duminică de către un agent de pază din gara Cătuşa în legătură cu faptul că în zonă se află un grup care ar putea crea agitaţie. Un echipaj de Poliţie a ajuns imediat la faţa locului, unde nu a existat niciun fel de evenimente”.

Au fost duminică locotenenţii lui Rechinu’ la vânătoare de cocs? Sau de data acesta au vânat în şoaptă şi s-au bătut în secret cu forţele de ordine?

Citit 2701 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.