Apaterm se joacă de-a Moş Crăciun - Duşuri fierbinţi de sărbători

Apaterm se joacă de-a Moş Crăciun - Duşuri fierbinţi de sărbători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Gălăţenii au avut parte de un an cu probleme în privinţa livrării agentului termic, aşa că merită pe deplin un cadou de sărbători. Cum nu avem alt cadou de oferit, am luat decizia ca toate acele asociaţii care nu mai primesc apă caldă menajeră din cauza datoriilor acumulate şi neachitate către Apaterm, să primească, de sărbători, apă caldă.

Astfel, putem anunţa că în perioada 22 decembrie 2011 - 9 ianuarie 2012 se va livra apă caldă menajeră pentru 46 de blocuri şi 33 de scări la care acest serviciu a fost sistat, din cauza datoriilor neachitate. Noi sperăm ca asociaţiile să facă un efort şi să îşi plătească datoriile, iar dacă vor face acest lucru, nu vom trece la sistarea din nou a serviciului, după data de 9 ianuarie”, a declarat directorul de producţie al Apaterm, Mircea Ispas.

Reamintim că săptămâna trecută şi Apă Canal a decis reluarea, în perioada sărbătorilor de iarnă, a furnizării fără program de apă potabilă la un număr de 83 de asociaţii, însumând 25.000 de gălăţeni. Măsura se va aplica în perioada 23 decembrie 2011 - 7 ianuarie 2012, potrivit viceprimarului Nicuşor Ciumacenco.

Citit 1962 ori Ultima modificare Luni, 19 Decembrie 2011 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.