Donează pentru viaţă! Campanie VL şi Kaufland pentru ajutorarea sinistraţilor

Donează pentru viaţă! Campanie VL şi Kaufland pentru ajutorarea sinistraţilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De cel puţin o săptămână, sate întregi din Muntenia şi din sudul Moldovei sunt rupte de restul lumii. Sufocaţi de zăpadă, oamenii abia pot ieşi din casă, darămite din localitate. Mulţi nu mai au ce mânca. Ajută-i! Întinde o mână pentru salvarea sinistraţilor! Donează pentru viaţă!

„Viaţa liberă”, cu sprijinul Kaufland România, a demarat o campanie de colectare de alimente pentru aceste persoane. Punctele de colectare sunt amenajate în magazinele Kaufland din municipiul Galaţi, de pe bulevardul Oţelarilor şi de pe strada Henri Coandă. Coşurile în care sunt colectate produsele pentru sinistraţi sunt amplasate în zona caselor, respectiv în zona ghişeului de informaţii. Ele poartă mesajul campaniei noastre, „Întinde o mână pentru salvarea sinistraţilor! Donează pentru viaţă!”. Orice ajutor este binevenit.

Alimentele strânse la punctele de colectare înfiinţate în cele două unităţi Kaufland din Galaţi vor ajunge într-una dintre localităţile grav afectate de ninsori. „Viaţa liberă” te va informa zilnic despre derularea campaniei.

Citit 1927 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2012 00:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.