"Operaţiunea Garajul" - Aşteptăm în continuare opiniile şi voturile dumneavoastră
Foto: Foto: Sorin Pană

"Operaţiunea Garajul" - Aşteptăm în continuare opiniile şi voturile dumneavoastră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aveţi garaje în cartierul în care aţi copilărit? Spuneţi-ne ce găzduia terenul ocupat de baterie înainte ca aceasta să fie înfiinţată! Dacă abia v-aţi mutat în zonă ori dacă chiar dvs. sunteţi proprietar de garaj, spuneţi-ne ce doriţi să amenajeze Primăria în locul bateriei! Aşteptăm şi fotografii, pe adresa redacţiei sau pe pagina „Vieţii libere” de pe Facebook.

Între timp, puteţi vota pro sau contra garajelor în ediţia online a ziarului nostru. Intraţi pe www.viata-libera.ro şi răspundeţi la întrebarea „Sunteţi de acord cu demolarea garajelor din Galaţi?”. De la startul sondării, pe 27 februarie, şi până ieri, 6 martie, balanţa era înclinată categoric în favoarea înlocuirii acestor construcţii. Astfel, circa 80 la sută dintre participanţi se pronunţaseră pentru eliminarea garajelor.

„Viaţa liberă” va continua să publice articole despre oportunitatea înlocuirii miilor de garaje din Galaţi, care ocupă hectare întregi din suprafaţa unui municipiu ce duce lipsă de locuri de parcare şi de spaţii verzi. Cum au rezolvat alte oraşe această problemă aflaţi în ediţiile viitoare ale cotidianului nostru.


Citeşte şi:

Cititorii susţin înlocuirea garajelor

De la primar în jos, crema administraţiei are garaj

Operaţiunea Garajul - „Dacă nu aplicăm o soluţie modernă, suntem retrograzi"

Arhitectul-şef susţine desfiinţarea garajelor

Garajele pot fi demolate oricând!

Operaţiunea „Garajul” - Elefantul din sufragerie

Operaţiunea „Garajul”: Ce-am avut şi ce-am pierdut


Aşteptăm opiniile pe adresa redacţiei şi pe site, în secţiunea dedicată comentariilor. Pe www.viata-libera.ro puteţi vota pro sau contra garajelor folosind acest SONDAJ.


Citit 1891 ori Ultima modificare Marți, 06 Martie 2012 20:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.