Notarii gălăţeni colaborează cu DIICOT în cazul Boldea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ancheta procurorilor DIICOT au fost audiaţi mai mulţi notari. Conform declaraţiilor preşedintelui Camerei notarilor publici Galaţi, Bogdan Ciucă, notarii colaborează cu procurorii în vederea clarificării situaţiilor. „În ultima perioadă procurorii DIICOT au cerut acte de la mai multe birouri notariale. Procurorii s-au adresat direct notarilor la care au fost întocmite anumite acte, considerate suspecte. Ieri, la audieri, nu a fost însă nici un notar. Nu am cunoştinţă că vreun notar de la Camera Galaţi ar fi învinuit sau cercetat în acest dosar.

Ştiu că toţi colaborează cu procurorii pentru clarificarea situaţiei. Vă spun sigur faptul că notarii au întocmit acte legal, pe bază de documente de la cadastru, primărie şi de la Curtea de Arbitraj. Toţi notarii care au avut suspiciuni că actele nu sunt în regulă au făcut cercetări suplimentare la Direcţia de Finanţe, la primărie şi la toate celelalte instituţii la care se pot verificări”, ne-a spus Bogdan Ciucă. Întrebat despre situaţia colegului de parlament, deputatul gălăţean ne-a spus că nu ştie să existe vreo cerere la camera deputaţilor privind aprobarea cercetării lui Mihai Boldea.

„Nu ştiu să existe aşa ceva. Vă pot spune doar că luni avem Biroul Permanent şi este posibil să se discute şi acest aspect, după care să fim sesizaţi şi noi cei de la Comisii. Avizul Parlamentului este necesar, dar, până în acest moment (n.r. vineri după-amiază) nu am fost înştiinţat desper acest lucru”, a conchis Bogdan Ciucă.

Citit 2205 ori Ultima modificare Vineri, 16 Martie 2012 21:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.