Cadou pentru cititorii "Vieţii libere": Suplimentul "Weekend Magazin" se schimbă!

Cadou pentru cititorii "Vieţii libere": Suplimentul "Weekend Magazin" se schimbă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de vineri, 12 octombrie 2012, gălăţenii vor avea parte de un nou format editorial - mult mai modern! - al suplimentului "Weekend Magazin", care se distribuie GRATUIT, împreună cu ziarul Viaţa liberă.

În cele 24 de pagini ale "WM" veţi putea să găsiţi, în afara programelor TV pentru o săptămână, multe rubrici noi, foarte atractive. Vom avea o pagină specială de gastronomie, în care puteţi citi reţete inedite, secrete de bucătărie şi excentricităţi culinare. De asemenea, introducem două pagini de turism, în care vă vom prezenta destinaţii de vacanţă deosebite, precum şi o pagină despre un subiect considerat de unii tabu: sexologia.

Iubitorii de automobile şi cei de IT au şi ei pagini speciale în suplimentul nostru, cu ultimele noutăţi în domeniu, dar mai ales cu sfaturi practice legate de maşini şi gadgeturi. Evident, vom avea în continuare articole despre vedete, despre curiozităţi, dar şi sfaturi practice despre cum să-şi amenajezi locuinţa, cum să obţii un job mai bun sau cum să ai grijă de tine. Nu renunţăm la pagina de modă, iar paginile de jocuri vor avea loc de cinste.

Lectură plăcută!

Citit 2078 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Octombrie 2012 09:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.