TUPEU Fiul lui Mircea Cadar, coleg de candidatură cu Marius Necula, la Brăila
Foto: Imagine de la depunerea candidaturilor PP-DD la Brăila

TUPEU Fiul lui Mircea Cadar, coleg de candidatură cu Marius Necula, la Brăila
Imagine de la depunerea candidaturilor PP-DD la Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Senatorul Marius Necula n-a migrat de unul singur la Brăila, pentru a candida pentru un post de deputat din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu, ci l-a luat cu el şi pe fiul unui fost coleg de partid.

Pe listele de politicieni care aspiră la un fotoliu de parlamentar la Brăila din partea PP-DD se află şi George Gabriel Cadar, care este chiar fiul fostului consilier judeţean PDL Mircea Cadar, patronul clubului Havana, de pe centura Galaţiului. Documentul de acceptare a candidaturii lui, emis de Biroul Electoral Judeţean Brăila, a fost postat pe site-ul Prefecturii brăilene, iar surse de la nivelul conducerii centrale a PP-DD au confirmat că este vorba despre un gălăţean.

Povestea familie Cadar este plină de controverse. Trebuie spus că unicul frate al proaspătului aspirant la deputăţie este controversatul Dan Cadar, cel care, aflat sub influenţa drogurilor, şi-a ucis iubita, astă-vară, cu o cruzime incredibilă, lucru relatat pe larg la OTV. Fata, elevă în clasa a XI-a, a fost zdrobită în bătaie după o petrecere într-un club interlop.

Dincolo de toate aceste conexiuni familiale, George Gabriel Cadar este prezentat de cei din PP-DD ca fiind „un prosper om de afaceri şi un specialist în economie şi drept”.

Senzaţional, nu?! Parafrazându-l pe mogulul PP-DD-OTV, Dan Diaconescu, rămâneţi aproape, că nici nu ştiţi ce pierdeţi!

Până una-alta, aşteptăm părerea cititorilor!

ANCA MELINTE, COSTEL CRÂNGAN

Citit 5312 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2012 21:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.