Mister total în jurul mortului de la Scânteieşti! Familia victimei oferă recompensă pentru informaţii relevante!

Mister total în jurul mortului de la Scânteieşti! Familia victimei oferă recompensă pentru informaţii relevante!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
  • Cazul bărbatului de 40 de ani, găsit mort pe marginea drumului în dimineaţa zilei de 1 decembrie, la Scânteieşti, pare din ce în ce mai complicat * În timp ce anchetatorii încearcă să pună cap la cap probele pentru a stabili felul în care a murit bărbatul, familia acestuia oferă recompensă pentru orice informaţie care ar putea duce la desluşirea cazului

În dimineaţa zilei de 1 decembrie, cadavrul unui bărbat pe jumătate îmbrăcat era descoperit de un şofer pe marginea drumului, la câţiva kilometri de Scânteieşti. Urmele de sânge prezente pe hainele şi pe trupul omului decedat l-au alarmat pe conducătorul auto, care a crezut că acesta fusese lovit de o maşină. Sesizaţi prin 112, poliţiştii de la Circulaţie şi cei de la Investigaţii Criminale au fost puşi iniţial în faţa unui caz ce părea că-şi va afla cheia în urma coroborării probelor de la faţa locului cu concluziile autopsiei. Ancheta nu a fost însă de natură să lămurească prea mult cauza, care pare din ce în ce mai greu de desluşit.

"Au fost audiaţi şase martori care au spus că îl văzuseră pe bărbat în zonă puţin înainte ca acesta să fie găsit decedat. Martorii au susţinut că bărbatul umbla pe câmpul din apropiere şi că se urca în copaci, de unde mai apoi sărea. Era plin de sânge pe tricou. Pe de altă parte, deşi posibilă, varianta ca victima să fi fost lovită mortal de o maşină este puţin probabilă, deoarece la faţa locului nu a fost găsită nicio urmă. Ar fi trebuit să fie, pentru că un impact mortal este obligatoriu însoţit de urme. Am periat zona, în ideea că poate victima şi-a pierdut viaţa în altă parte şi a fost transportată ulterior, dar până la acest moment nu a fost găsit niciun indiciu care să ateste producerea unui accident sau al unui omor", ne-au declarat surse avizate din rândul anchetatorilor.

Medicii legişti susţin că a fost accident

Mortul găsit pe marginea drumului se numea Marian Liviu Beldea, avea 40 de ani şi nu era căsătorit. Locuia în casa părintească din Cudalbi cu încă doi fraţi, care au aflat că acesta a murit abia miercuri, 5 decembrie. Verdictul dat de medicii legişti contrazice şi mai mult concluziile cercetării la faţa locului şi le tulbură pe rudele mortului, care nu ştiu cum s-a produs nenorocirea: oficial, victima a decedat din cauza insuficienţei respiratorii acute consecutive unui hemopneumotorax şi multiplelor fracturi costale cu rupturi pleuro-pulmonare provocate de accident rutier.

"Am aflat de la un văr de-al nostru, că s-a dus un poliţist la el, de la Circulaţie cred, ca să îi ceară buletinul lui Marian. El avusese ceva probleme cu băutura, fusese internat şi la dezalcoolizare şi mai muncea cu ziua pe unde apuca. Nu ştim însă ce căuta la Scânteieşti şi cum a ajuns să moară pe marginea drumului. Pe certificat scrie că a fost accident rutier. Am vrea să aflăm totuşi ce s-a întâmplat, mai ales că nici hainele de la Morgă nu le-am primit", ne-a spus Paulică Beldea, fratele decedatului.

Familia Beldea este dispusă acum să ofere recompensă oricui poate oferi indicii care să-i conducă spre adevăr şi implicit spre cel care i-a curmat viaţa lui Marian. Cei care deţin informaţii relevante care pot ajuta la anchetă îl pot contacta pe Paulică Beldea la telefonul 0758.614.653 sau se pot adresa Poliţiei Galaţi. 

Citit 3290 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2012 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.