Gălăţenii din centru se tem că vor fi arşi de vii

Gălăţenii din centru se tem că vor fi arşi de vii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultimii ani, blocul A1, situat în cartierul Ţiglina 1 a devenit un adevărat cămin pentru boschetarii ce-şi fac veacul în zona centrală a Galaţiului. Poate că acest lucru nu ar fi reprezentat o mare problemă pentru locatarii blocului, dacă boschetarii cu pricina nu ar fi început să devină şi periculoşi.

În seara de duminică spre luni, întreg palierul blocului s-a umplut de un fum dens. Cineva a strâns pliantele adunate în cutia poştală, le-a pus pe un panou electric dezafectat, şi le-a dat foc. "Incendiul a fost semnalat la ora 22.23. La faţa locului a fost găsită şi o persoană, dar Poliţia va stabili dacă aceasta este şi autorul", ne-a declarat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Pe de altă parte, locatarii spun că nu este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva. "Boschetarii ne-au tăiat cablurile de la interfon, au spart geamurile scării, au desenat pe toţi pereţii. Aşa ceva nu se poate. Gândiţi-vă că noi plătim impozite de centru, însă blocul este mai ceva ca în Vestul sălbatic. Mă gândesc acum în fiecare seară să nu ne dea foc la uşa apartamentului şi să ardem ca şobolanii în case", ne-a povestit Vlad Marin, proprietarul unuia dintre apartamente. "Am vorbit cu cei de la Poliţia Comunitară să facă ceva pe tema asta, însă ni s-a spus că nu au suficienţi oameni", a mai spus acesta. "De fiecare dată când vin dimineaţa să fac curat trebuie să adun toate mizeriile din casa scării. Au mânjit pereţii cu fecale. Nu ştiu ce să mai fac", a spus şi femeia care se ocupă de curăţenia scării, Mariana Bîclea.

În acest moment, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi efectuează cercetări, pentru a afla cu exactitate ce se întâmplă în zonă.

Citit 2494 ori Ultima modificare Luni, 17 Decembrie 2012 20:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.