Municipiul Tecuci rămâne joi fără gaze

Municipiul Tecuci rămâne joi fără gaze
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tecuciul nu va avea gaze naturale joi, în intervalul orar 8.00 - 20.00. Potrivit unui comunicat de presă al Distrigaz Sud Reţele, întreruperea este cauzată de lucrările care vor avea loc la Staţia de Reglare Măsurare Predare Gaze a municipiului.

"Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe", se arată în comunicatul de presă. În acelaşi document, Distrigaz îi roagă pe clienţii să fie atenţi la reţea în momentul în care se va relua furnizarea.

"În cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la prefix local + 928", se mai arată în comunicat.

Citit 1324 ori Ultima modificare Luni, 17 Iunie 2013 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.