Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
22 comentarii

Primăria Galaţi sacrifică primele asociaţii de locatari în războiul agentului termic * Apaterm ameninţă 14 asociaţii cu suspendarea contractului * Suma totală datorată de asociaţiile de pe lista neagră este de aproximativ 25 de milioane de lei


Primăria şi Apaterm au declarat război asociaţiilor cu cele mai mari debite la plata agentului termic. 14 asociaţii cu datorii care depăşesc un milion de lei riscă să rămână fără apă caldă până la sfârşitul săptămânii şi, mai grav, să nu primească agent termic în această iarnă.

Lista celor mai mari datornici

Cele 14 asociaţii înregistrează o datorie cumulată de aproximativ 25 de milioane de lei, ceea ce reprezintă cam două treimi din totalul datoriilor pe care le are Apaterm Galaţi faţă de Electrocentrale (fără a socoti datoriile înscrise la masa credală). Este vorba despre următoarele asociaţii şi de următoarele sume restante înregistrate la data de 21 octombrie: Asociaţia 850 - 3.012.729 lei, Asociaţia 371 Olt - 2.964.103 lei, Asociaţia 710 - 2.588.837 lei, Asociaţia 372 - 2.411.195 lei, Asociaţia 714 - 2.328.983 lei, Asociaţia 269 - 2.204.388 lei, Asociaţia 511 - 1.920.564 lei, Asociaţia 185 - 1.683.390 lei, Asociaţia 775 - 1.682.122 lei, Asociaţia 335 - 1.575.368 lei, Asociaţia 389 - 1.513.856 lei, Asociaţia 768 - 1.439.290 lei, Asociaţia 711 - 1.423.522 lei, Asociaţia 251 - 1.183.382 lei.

Li se suspendă contractul de furnizare

"În conformitate cu prevederile art.6, alin.(13), lit. a) din contractul dintre asociații şi Apaterm, până la sfârşitul săptămânii urmează suspendarea contractelor de furnizare, fapt ce va determina sistarea totală a serviciilor furnizate până la achitarea integrală a sumelor datorate. Pentru evitarea consecințelor negative ce vor rezulta ca urmare a sistării serviciilor de furnizare de apă caldă menajeră şi încălzire, solicităm asociaţiilor nominalizate să se prezinte de urgenţă la sediul S.C. Apaterm S.A. Galați, din strada Crizantemelor nr.6, pentru a stabili de comun acord condiţiile în care se poate asigura furnizarea serviciului", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Galaţi.
Documentul prezintă şi condiţiile în care locatarii din aceste asociaţii, indiferent dacă sunt sau nu bun-platnici, vor mai putea beneficia de apă caldă şi căldură. Pe de o parte, Apaterm cere "plata de către asociație a unei sume reprezentând contravaloarea consumului de energie termică aferent lunii noiembrie 2013, calculat pe baza consumului similar înregistrat în anul calendaristic anterior". Apoi, a doua condiţie este "încheierea unui act adițional de preluare în facturare individuală a consumatorilor din cadrul asociației", după cum se mai arată în comunicatul de presă.
Cu toate acestea, nu există, se pare, o soluţie pentru ca bun-platnicii din aceste asociaţii să nu sufere alături de cei care au determinat aceste datorii. "Ne cerem scuze locatarilor bun-platnici şi precizăm că responsabilitatea situaţiei revine în exclusivitate locatarilor restanţieri şi conducerilor asociaţiilor de proprietari/locatari", se apără Primăria Galaţi.

Între datornici şi căldura oraşului

Reprezentanţii administraţiei locale susţin că aceste măsuri luate în prag de iarnă sunt menite să salveze căldura întregului oraş. "Pentru asigurarea livrării agentului termic pentru încălzire, Primăria Municipiului Galați şi SC APATERM S.A. fac apel ca restanțierii la plata întreținerii şi asociaţiile de proprietari/locatari să plătească neîntârziat datoriile reprezentând contravaloarea consumului de energie termică. Necesitatea acestui demers este impusă de solicitarea ROMGAZ Mediaş către producătorul de energie termică pentru efectuarea plăţii în avans a contravalorii gazelor naturale, în caz contrar urmând reducerea debitului gazelor naturale şi, implicit, a debitului agentului termic", se mai arată în comunicatul de presă.
De altfel, acesta este, se pare, primul pas către o serie întreagă de sistări pe care Apaterm le pregăteşte în perioada următoare. "Precizăm că SC APATERM S.A. va asigura furnizarea agentului termic doar asociaţiilor de proprietari/locatari care nu înregistrează debite restante şi celor care vor face eforturi pentru reducerea rapidă şi consistentă a sumelor datorate", se mai arată în comunicatul Primăriei.

Citit 4259 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2013 17:19

22 comentarii

 • postat de SERKAN Miercuri, 30 Octombrie 2013 18:01 89.136.7.*** Link la comentariu
  1
  0

  domnul primar in campanie spunea ca va rezolva problema termoficarii dar...probabil cand a vazut ca devine edilul orasului a uitat...nu este o solutie prea buna sa oprim caldura in plina iarna....si eu am datorii si lucrez la o inst. de stat care apartine de primarie si edilul a hotarit cica conform unor decizii sa ne aduca la salarii mizere si de unde doamne iarta-ma sa mai am bani cu sotie in somaj si eu castig 600 lei. angajeaza sotia ar spune cineva...pe specialitatea ei asistent medical spaga la spital min 3000 euro. hops am gasit solutia galateni...LA IARNA DACA SE OPRESTE CALDURA MERGEM CU TOTII LA PRIMARIE SA NE INCALZIM...LA APATERM SAU LA ELSACO .....IN STRADA CU TOTII FACEM FOC MARE IN CENTRUL ORASULUI SI NE INCALZIM........daca nu dati caldura....DEMISIA

  Raportează
 • postat de Pentru Rodi Miercuri, 30 Octombrie 2013 14:28 5.13.128.*** Link la comentariu
  0
  0

  Draga Rodi , nu se ia in considerare consumul atunci cand tu nu te duci cu valorile apometrelor lunar la asociatie ... sau ti se pun peste consum acele renumite pierderi pe care le platim cu totii din cauza binevoitorilor vecini care nu isi declara consumul real . Cu apa calda ... mai fabulam cateodata ... nu cred ca ai lasat vreodata sa curga 4-5 ore sa stii ca s-a incalzit sau nu ... traim cu totii la bloc si mare parte din noi suntem racordati la sistemul centralizat , care ar fi o treaba buna daca am fi corecti cu totii ...

  Raportează
 • postat de y Miercuri, 30 Octombrie 2013 08:50 5.13.214.*** Link la comentariu
  1
  0

  avem ce-am votat.
  Dl.Marius Stanica are dreptate.
  Apatermul cu armata de juristi dau in judecata asociatiile,castiga si din primul termen,profitand de faptul ca asociatiile nu au avocati angajati si apoi executa sentintele.
  asociatiile ,daca nu platesc chelt.de judecata si executorii catre Apaterm si EXECUTOR sunt chemate la politie,administratorii si presedintii fiind amenintati cu dosare penale pe aceasta cauza.
  Dosar penal=amenda penala sau inchisoare,pierderea locului de munca a administratorului,demisia presedintelui si refuzul altor persoane sa faca parte din comitetul executiv.
  Si e corect.Cine vrea sa-si bage pielea in saramura pt.altii?De ce ai face inchisoare pt.datoriile cuiva?
  This is it !Tragem obloanele la asociatii si stam toti la bloc ca tiganii in cort.

  Raportează
 • postat de Madalina Miercuri, 30 Octombrie 2013 07:57 89.137.30.*** Link la comentariu
  0
  2

  Eu sunt una din persoanele cu datorii la intretinere. Scriu aici pentru a va lamuri de ce am datorii oricat incerc sa acopar suma. Nu am o datorie colosala dar e datorie. Am datorie pentru ca se pare ca sunt printre putinii consumatori de apa de pe scara. Am constatat cu stupoare ca unii vecini nu se spala, nu trag apa la toaleta, nu fac mancare. Constatarea rezulta din faptul ca luna de luna au zero consum atat apa rece cat si apa calda. Vine minunata iarna cand factura mea la intretinere este de 700-800 lei pe luna. Si iarasi ma intreb: Doar eu ma incalzesc? Eu am 400-500 lei pe luna caldura provenita de la doua amarate de calorifere. Vecinii au 30 lei de plata. Cum se poate asta? Nu suntem nesimtiti, chiar vreau sa-mi platesc datoriile dar cand intretinerea pe luna e cat rata la un apartament pe care nu mi-o permit sa o platesc, ce sa fac? Cu administratorul degeaba discuti, ca de fapt e un simplu casier. Nu vine sa constate de ce vecinii mei nu consuma apa. Vreau si eu o solutie dar nu o gasesc.

  Raportează
 • postat de Mulțumim din inimă factorilor de conducere pentru grja față de viața noastră, comunitari gălățeni. Padocuri încălzite nu aveți? Marți, 29 Octombrie 2013 18:30 80.97.242.*** Link la comentariu
  0
  6

  Mulțumim din inimă partidului iubitor față de poporul rămân, față de cetățeni gălățeni. Ne-ați dus pe cele mai înalte culmi a temperaturilor ridicate din caloriferele noastre....de ce a trebuit să moară Ceaușescu? Măcar înainte de '89 mă încălzeam la serviciu pe lângă, table, țagle, laminate, blumuri, turnătorii, oțelării, forjă....acum îngheț în casă și fără să fac nimic. La așa viață africană mai bine trăiam în Africa, scăpam de Apatarm, Termocentrale, calorifere....și banana cădea din copac.

  Raportează
 • postat de Pix Marți, 29 Octombrie 2013 16:47 5.13.200.*** Link la comentariu
  0
  11

  Sant bun platnic ,am datoriile achitate la zi de cand ma stiu.Santem pensionari si eu si sotia.Nu accept scuzele din comunicatul primariei. Te las sa tremuri si imi cer scuze.Repet nu am avut niciodata datorii la intretinere.Primarul este liberal cu numele.Actioneaza ca un comunist impreuna cu toti consilierii de la toate partidele.Ciuma rosie nu a disparut din tara asta (mai ales in Galati).Sa fii corect si sa fii tratat la fel cu cei care incalca arice regula de convtuire la bloc mi se pare strigator la cer.De ce nu se ia hotararea de a se incheia in mod obligatoriu contracte individuale la apa rece, apa calda si caldura?Ca nu se mai poate fura cat este planificat?
  Ce ziceti ,,alesii neamului" sa vin sa va tai utilitatile si apoi sa va cer scuze.Cat cinism ,cata nesimtire! Si acum am sa dau satisfactie unora care posteaza pe aici: v-am votat crezand ca veti schimba vita in Galati in spirit liberal-PRIMARE! Stampila de vot nu am sa o mai pun niciodata pe numele Marius Stan si PNL+PSD.

  Raportează
 • postat de ROMAN...ptr marius stanica Marți, 29 Octombrie 2013 12:12 5.13.171.*** Link la comentariu
  3
  8

  SPRE stiinta ta ..cel mai bun distribuitor de agent termic .ptr oras sunt CET-URILE..fara apaterm..in rest numai prostii debitezi..esti varza.......in toate situatiile numai ca primaria ..nu scapa vaca de muls(apaterm)..in rest vorbim ca sa vorbim nu ne asculta nimeni.

  Raportează
 • postat de marius Marți, 29 Octombrie 2013 11:47 92.87.95.*** Link la comentariu
  0
  5

  Oameni buni, viitorul nostru trebuie sa ne apartina si nu sa le apartina (politicieniilor). Cred ca majoritatea suntem oameni decenti si nu o turma de boi, oi pe care politicieni o pastoresc dupa cum vor. Tot cei ce se considera nedreptatiti trebuie sa iasa in strada si sa isi spuna oful in fata primariei. Numai punand presiune pe ei vom reusim sa schimbam ceva din mizeria in care ne aflam !!!

  Raportează
 • postat de pescarita Marți, 29 Octombrie 2013 11:46 89.137.224.*** Link la comentariu
  3
  4

  prefer frigul din apartament decat datorii si penalizari fara sfarsit...sant unii care intradevar nu vor sa plateasca..dar sant unii care nu au posibilitati sa achite atitea datorii si penalizari care cresc si tot cresc....de aceea prefer sa stau in frig dar sa pot scapa de datorii ,sa ma pot trezi diminiata linistita nu cu gandul la datoriile care se tot aduna..pina la urma vom gasi noi o solutie si singuri ptru incalzirea ap...dar care sa nu ne manince sanatatea...

  Raportează
 • postat de Marius Stanica Marți, 29 Octombrie 2013 11:08 213.218.53.*** Link la comentariu
  1
  7

  HAI SA VEDEM DOMNILOR DE LA VIATA LIBERA

  care este situatia REALA a acestor asociatii de proprietari care au asa datorii imense !

  1) daca adunati sumele datorate si penalitatile de la toti datornicii, absolut tot datornicii NU SE RIDICA LA NIVELUL datoriilor Asociatiei de proprietari (sa zicem Asociaţia 850) catre Apaterm.

  De ce ? Pentru ca o sa vedeti ca AU FOST FURTURI MARI din Asociatie, si bani care NU SE MAI POT RECUPERA DE FACTO NICIODATA !
  Cand ai 55% din proprietari care isi platesc intretinerea, dar administratorul a furat banii doar pe 2 luni (vreo sume medii de 800.000 lei) degeaba mai vrei sa faci ceva, pentru ca nu poti.

  Sa zicem alt caz mai clar, asociatia X are toti proprietarii fara datorii, dar toti au platit, dar administratorul a furat 50% din sume (400.000 lei pe 2 luni), prins, dat in judecata, vreo 2 ani dureaza, intre timp nu are nimic pe numele lui, ajunge iar alt proces, platit si executor, o sa fie maxim bagat in puscarie 2-3 ani.
  REZULTATUL ?
  Chiar daca TOTI PROPRIETARII cu un nou administrator care nu fura, nu are nici-un nici-o datorie, Asociatia are datorii catre Apaterm suma de 400.000 lei. Apoi vine penalitatile, cheltuielile de judecata (ca sunt dati in judecata de APaterm), apoi cheltuieile cu avocatii, executorii, si in final CE SE AJUNGE ?

  O MOCIRLA !

  Deci vinovat cine este in orasul Galati ?

  Proprietarii ?? poate dar nu as zice ! majoritatea platesc
  Administratorii ?? poate dar nu as zice ! majoritatea nu fura
  Primaria ?? DAAA !


  1) PRIMARUL si CONSILIERII LOCALI care in loc sa puna bazele unui sistem de conventii de plata, si facturare individuala, au lasat acest sistem care este FALIMENTAR !
  2) APATERM care fiind "de stat" s-a tot furat cu modernizari de milioane de lei, care nu au nici-un rol, cu ignoranta de a nu opri caldura la datornici, de a nu se interesa de a pune in aplicare sistemul de conventii de plata si facturare individuala

  Sistemul este de vina, si incompetentii din Primaria si Apaterm locale.
  Poti sa pui tu ce centrale de bloc / scara vrei (vezi cazul ANL de la Siret care au gazul total oprit datorita datornicilor), poti sa faci ce modernizari vrei, ce presiuni de plata, ca tot in faliment se ajunge !

  Este inevitabil !
  Majoritatea CET din tara au fost vaca de muls a politicienilor, care au bagat zeci de milioane de euro mereu ani de-a randul, FARA SA MAI SOCOTIM SUTE DE MILIOANE DE EURO datorii din bugetul Primariilor oraselor din Romania ! si care toate au ajuns si vor ajunge in faliment !

  Orase civilizate ?
  cele care nu mai au CET de mult, sau cele care au conventii de plata si facturare individuala !
  Restul ?
  Mocirla ! minciuna cat cuprinde si tot felul de aberatii care mai de care mai tampite.

  Raportează
 • postat de CEL MAI GREU E SA TE LUPTI CU PROSTII Marți, 29 Octombrie 2013 10:33 5.13.164.*** Link la comentariu
  6
  8

  Luati initiativa si RENUNTATI LA REPARTITOARE oameni buni, intelegeti ca nu trebuie sa stati in frig si sa cheltuiti bani pe medicamente. Cu cit aceste nenorocite de repartitoare stau mai mult inchise iarna, cu atit platiti mai mult consumul de caldura iar blocul se distruge in timp. Dvs. locatarii contribuiti cu buna stiinta la distrugerea blocului in care locuiti. A fost o mare hotie si o mare timpenie instalarea acestor termometre pe calorifere. Puteti sa vi le demontati singuri dar sa anuntati administratia si sa dati in scris ultima citire din ultima luna de iarna a anului trecut, este simplu. Nu comiteti o ilegalitate demontindu-le. Nu asteptati sa va rezolve problemele administratorii, nu au nici un interes. Atita timp cit nu s-a efectuat o echilibrare hidraulica la instalatia interioara de distributie din condominium, "este interzisa montarea, punerea in functiune, utilizarea si exploatarea sistemelor de repartizare a costurilor care nu indeplinesc conditiile tehnice impuse in actul normativ tehnic" Anexa 3 din Ordinul nr. 233/2004. Prestatorul este obligat sa indeplineasca toate conditiile prevazute in Sectiunea a 2-a, al. 2. Capacitatea de consum a instalatiei interioare a blocului si debitul agentului termic ce intra in bloc, sunt factorii care trebuie echilibrati. Prin inchiderea caloriferelor di apartamente, o parte a agentului termic ce trebuie consumat, conform proiectului initial, de catre cei care si-au inchis caloriferele, circula cu o presiune si o viteza mai mare prin toata instalatia de incalzire a blocului ramasa deschisa (tevi, calorifere, conducte), indiferent ca e vorba de instalatia proprie sau comuna. Exista un surplus de agent termic ce este platit proportional cu consumul, de catre cei care consuma normal energie termica, indiferent daca au sau nu au repartitoare.

  Raportează
 • postat de NESIMTIT Marți, 29 Octombrie 2013 10:27 86.34.187.*** Link la comentariu
  3
  3

  Eu apreciez ca cei care nu nu platesc, nu sunt nesimtiti, PROSTI SUNT CEI CARE PLATESC.Este asa greu sa iti dai seama de acest lucru.Adica, de ce sa platesc daca tot nu ma intrteaba nimeni!

  Raportează
 • postat de Eu Marți, 29 Octombrie 2013 10:16 81.12.150.*** Link la comentariu
  0
  10

  Sunt locatari care desi au datorii la intretinere destul de frumusele si-au montat centrala termica si racord la apa-rece separat, deoarece au primit de la d-na administrator adeverinta ca sunt cu plata la zi!(Asociatia de Proprietari 368 - Micro 17). Iar cei cu plata la zi si fara centrala vor suporta "consecintele". Ar trebui sa se faca controale severe pe la asociatii, vor fi mari surprize.

  Raportează
 • postat de Laurentiu Marți, 29 Octombrie 2013 10:01 85.186.126.*** Link la comentariu
  0
  9

  Da o masura corecta,era bine totusi sa fie anuntati de asta vara.Dar asta si inseamna sfirsitul incalziri centralizate,oameni vor incepe sa-si instaleze centrale si in maxim 4 ani Apatermul dispare.Vezi Braila.

  Raportează
 • postat de IATAN DORIN Marți, 29 Octombrie 2013 09:48 89.137.139.*** Link la comentariu
  1
  13

  Felicitari!!!!! Acest lucru trebuia facut de mult....Sa se opreasca agentul termic INDIVIDUAL...in asa fel incat sa nu sufere o scara intreaga sau tot blocul din cauza DATORNICILOR!!!!!La mama mea pe scara(deci 20 de apartamente) sunt 3 familii cu datorii de peste 100 mil. vechi.....sin schimb te sfideaza!!!!Toata ziua trec cu sacose pline...fumeaza KENT.....etc...etc........ropos blocul este E 3 de pe REGIMENT 11 SIRET, NR 9....Asa ca acestia trebuiesc...SIGILATI....pana o sa-si plateasca datoriile asa cum fac ceilalti vecini onest....
  Deci solutia este buna..dar sa se sigileze INDIVIDUAL...ca sa nu sufere si ceilalti locatari!!!!
  Felicitari!!Cu stima IATAN DORIN, STR. REGIMENT 11 SIRET, 45.......

  Raportează
 • postat de julien Marți, 29 Octombrie 2013 09:48 79.116.104.*** Link la comentariu
  2
  8

  cei care nu platesc nu pot fi considerati victime ci mai degraba nesimtiti.cunosc persoane care zi de zi stau cu berea sau rachiul sub nas si au datorii la intretinere.asociatiile de locatari ar trebui desfiintate ca in alte orase si nu ar mai fi un itermediar intre locatari si furnizorii de servicii.

  Raportează
 • postat de florin Marți, 29 Octombrie 2013 09:17 5.13.203.*** Link la comentariu
  1
  12

  Acum 7-8 ani s-a reunit in sedinta blocul nostru unde s-a votat pentru prima oara montarea de repartitioare.Am fost in acel moment singurul care am refuzat si in anul urmator am momtat centrala.In respectiva iarna am platit caldura cu 50% mai mult de cit cea mai scumpa caldura platita pe scara.Bineinteles scandal panarama drumuri linga biserca de pe faleza la nu stiu ce firma pentru lamuriri.,am luptat cu morile de vint .Pur si simplu formula dupa care se calcula valoarea caldurii consumate este facuta in asa fel in cit sa nu o inteleaga de cit cei care se folosesc de aceasta formula.In acea perioada aparea Cubasa la televizor si explica el ca cei care isi monteaza centrale investesc banii in prostii.Dupa 7 ani unde am ajuns dupa ce politicienii locali au condus destinele Apatermului?Ca oamenii buni platnici sa stea in frig eventual cu repartitoarele montate pe calorifer daca nu au renuntat intre timp la ele.Problema cea mai mare este ca daca acesti oameni aceste familii vor sa se debranseze intimpina foarte multe piedici incepind cu asociatia terminind cu Apatermul.Anul acesta cineva din familie a dorit sa se debranseze.Domnule a trebuit sa ne unim mai multi membri ai familiei pentru ca astfel nu se putea.UMILINTA TOTALA.Datorii scoase din pix datorii din anii 2000 din nu stiu ce an nu stiu ce apropari platite pe la Apaterm etc etc.De si la momentul intocmirii solicitarii datoriile erau zero.Stan stia ca nu o sa poata rezolva ceva in privinta caldurii .Trebuia ca in luna Martie dupa ce s-a oprit caldura sa iasa in presa si sa anunte posibilitatea ca in iarna urmatoare bunii platnici vor ramine fara caldura.Si sa oblige pe madam Stratulat de a da aprobari in 24 de ore la familiile care vor sa renunte la caldura.Sa lase madam Stratulat motivele tehnice de care se leaga pentru a nu da aceste aprobari.Aceste motive nu tin de cald.Dupa aceasta solutie gasuita de conducatorii acestui oras ar trebui ca Stan cu Stratulat sa-si de-a DEMISIA.Apropo citi din alesii locali se mai folosesc de asa zisele servicii ale Apatermului?

  Raportează
 • postat de CEL MAI GREU E SA TE LUPTI CU PROSTII Marți, 29 Octombrie 2013 08:37 5.13.164.*** Link la comentariu
  1
  14

  Primaria este vinovata pentru ca da atestate incompetentilor de administratori de blocuri iar APATERM este o societate ce detine monopolul in acest oras si care nu isi asuma nici o responsabilitate. Unde sunt gigacalorimetrele din subsoluri, unde au disparut debitmetrele din toate cartierele comuniste? Cit de incompetenti sunt cei din conducerea APATERM care nu sunt in stare de ani si ani de zile sa gaseasca solutii pentru a fi evitate asemenea probleme?? Cum se incheie oare contractele intre furnizor - apaterm- si administratorii de blocuri? Restul vinovatilor sunt locatarii din blocuri care habar nu au ce se intimpla in administratia de proprietari de care apartin. Ei nici macar nu cunosc pentru ce dau banii la administratie unde exista salariati cu retributie lunara datorita proprietarilor si care ar trebui sa lupte pentru drepturile acestor locatari. E greu sa-i convingi pe oameni sa se informeze, au incredere oarba in administratorii blocurilor care profita de nestiinta locatarilor. Proprietarii care nu au centrale termice, sa inteleaga ca cel mai bine e SA RENUNTE LA REPARTITOARE care nu sunt aparate de masurat caldura nefiind supuse reglementarilor metrologice. Datorita acestor repartitoare se va produce condens, igrasie si mucegai asupra structurii de rezistenta a cladirii. SCOPUL REPARTITOARELOR este reglarea confortului si nu a consumului si nu se aplica pe instalatii neautomatizate si degradate cum sunt conductele si caloriferele foarte vechi din blocurile comuniste.

  Raportează
 • postat de omul.muncii Marți, 29 Octombrie 2013 08:33 83.103.186.*** Link la comentariu
  1
  13

  Felicitari galateni BINE ati ales,vine iarna bine-mi pare,apaterm e fata mare cu primarul se marita,de consiliu e nasita,galatenii sunt nuntasi darnici si infrigurati.Zice bine cineva ca din primavara pina acum au facut doar "joc de glezne"si ei si asociatiile fara a rezolva ceva.au majorat ABERANT apa rece; care va trebui si incalzita la costuri astronomice.Intrebare:cine e de vina oare? VOTATI ce-ati votat si pina acum (psd,pnl,pc,pdl,ppdd)ca va tine de cald..vara.Galateni sa fiti iubiti ca meritati P.S. Ce se intimpla oare la elice pe faleza?Se refac lucrarile ISPA,au iesit di garantie,OLAF-ul stie?acolo si-n groapa de alaturi sa "papat"20-30 % di necesarul finantarilor pentru rezolvarea incalzirii orasului.

  Raportează
 • postat de Ioan Marți, 29 Octombrie 2013 07:38 79.116.103.*** Link la comentariu
  4
  14

  Masura idioata. Oamenii nu trebuie lasati sa ajunga la asa datorii. Trebuie stabilita o valoare a datoriei, pe cinstite, dupa care fiecare datornic se va descurca in justitie pe cont propriu si sigur isi va cere decuplarea de la utilitatile pe care nu le poate plati. Sunt apartamente in Galati la care oamenii sunt plecati in strainatate de zeci de ani, datoriile se acumuleaza, ei vin odata sau de doua ori pe an isi modernizeaza apartamentele, dau ciubuc la administrator si-si descarca lucrarile pe bunii platnici si primaria in fiecare an, cu Apatermul ei, se trezeste in ultima clipa sa-i pedepseasca pe amaratii care traiesc din pensie, somaj sau salariu minim si care in treacat fie spus nici macar nu au datorii la intretinere. Administratorii care nu au facut actionarea rau platnicilor in justitie sunt corupti si trebuie sa raspunda pentru asta.

  Raportează
 • postat de rodi Marți, 29 Octombrie 2013 07:00 5.13.142.*** Link la comentariu
  2
  24

  si mai precizam ca Apatermul asa zice ca distribuie agent termic apa calda nu ajunge la robinete decit dupa4-5 ore de curs incontinuu dar fiti Atenti apa rece e platita ca apa calda ,si alta problema mai este ca nu se mai ia in cosiderare cit ai consumat ca pa calda sau rece se trece din burta ex; 7mc apa rece sau 9mc de calda fata de cea cei dai conform indexului asta insemnind un consum de 16 tone apa pe luna de apartament ,e oare posibil ???,si uite asa apar datorii la intretinere pe care nici nu ai benificiat de ele.

  Raportează
 • postat de bun platitor Marți, 29 Octombrie 2013 05:10 94.176.183.*** Link la comentariu
  1
  30

  De ce nu-i blindati pe rai platnici si trebuie sa sufere si cell care si-a platit datoriile???

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.