Peste 200 de apartamente vor fi scoase la vânzare în contul datoriilor la întreţinere

Peste 200 de apartamente vor fi scoase la vânzare în contul datoriilor la întreţinere
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Apaterm a pus în mişcare procesul de vânzare la licitaţie a apartamentelor datornicilor. Este vorba despre o primă tranşă de apartamente, despre care "Viaţa liberă" a scris la sfârşitul anului trecut, dar şi despre o listă mult mai consistentă pentru care asociaţiile au cesionat creanţele către distribuitorul local de agent termic.

"Până la sfârşitul lunii ianuarie, Apaterm va valorifica prin licitaţii publice cu strigare două creanţe, în sumă de peste 10.000 de lei. În perioada imediat următoare, Apaterm va valorifica şi alte creanţe cesionate de asociaţii de proprietari, prin vânzarea la licitaţie a apartamentelor datornicilor", se arată într-un răspuns al Apaterm la o solicitare a "Vieţii libere".

De altfel, acesta pare a fi doar începutul, întrucât conducerea Apaterm a decis să ia cele mai drastice măsuri împotriva celor care nu şi-au plătit ani la rândul datoriile. "Apaterm a pus în executare peste 200 de sentinţe definitive şi irevocabile, obţinute de asociaţiile de proprietari din Galaţi împotriva datornicilor. Vânzarea bunurilor acestora, pentru recuperarea datoriilor la întreţinere, urmează să fie făcută în perioada imediat următoare, prin licitaţii publice", se mai arată în răspunsul formulat de conducerea instituţiei.

Citit 15925 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Ianuarie 2014 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.